Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38036

Tytuł: Специфіка інновацій ресторанного бізнесу
Inne tytuły: Specifics of restaurant business innovation
Authors: Могилевець, В.
Стойко, І. І.
Mogilevec, V.
Stoyko, I.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Cytat: Могилевець В. Специфіка інновацій ресторанного бізнесу / Могилевець В., Стойко І. І. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 116–117. — (Сфера обслуговування).
Bibliographic description: Mogilevec V., Stoyko I. (2022) Spetsyfika innovatsii restorannoho biznesu [Specifics of restaurant business innovation]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 116-117 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
Data wydania: 28-kwi-2022
Date of entry: 16-cze-2022
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
Słowa kluczowe: ресторан
інновація
бізнес
restaurant
innovation
business
Strony: 2
Zakres stron: 116-117
Główna strona: 116
Strona końcowa: 117
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38036
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi