Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38036
Tytuł: | Специфіка інновацій ресторанного бізнесу |
Inne tytuły: | Specifics of restaurant business innovation |
Authors: | Могилевець, В. Стойко, І. І. Mogilevec, V. Stoyko, I. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Cytat: | Могилевець В. Специфіка інновацій ресторанного бізнесу / Могилевець В., Стойко І. І. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 116–117. — (Сфера обслуговування). |
Bibliographic description: | Mogilevec V., Stoyko I. (2022) Spetsyfika innovatsii restorannoho biznesu [Specifics of restaurant business innovation]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 116-117 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Data wydania: | 28-kwi-2022 |
Date of entry: | 16-cze-2022 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
Słowa kluczowe: | ресторан інновація бізнес restaurant innovation business |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 116-117 |
Główna strona: | 116 |
Strona końcowa: | 117 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38036 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Mogilevec_V-Specifics_of_restaurant_116-117.pdf | 485,25 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
V_MSNTK_2022_Mogilevec_V-Specifics_of_restaurant_116-117.djvu | 31,31 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
V_MSNTK_2022_Mogilevec_V-Specifics_of_restaurant_116-117__COVER.png | 360,81 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi