Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38036
Title: | Специфіка інновацій ресторанного бізнесу |
Other Titles: | Specifics of restaurant business innovation |
Authors: | Могилевець, В. Стойко, І. І. Mogilevec, V. Stoyko, I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Могилевець В. Специфіка інновацій ресторанного бізнесу / Могилевець В., Стойко І. І. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 116–117. — (Сфера обслуговування). |
Bibliographic description (International): | Mogilevec V., Stoyko I. (2022) Spetsyfika innovatsii restorannoho biznesu [Specifics of restaurant business innovation]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 116-117 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Issue Date: | 28-Apr-2022 |
Date of entry: | 16-Jun-2022 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
Keywords: | ресторан інновація бізнес restaurant innovation business |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 116-117 |
Start page: | 116 |
End page: | 117 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38036 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Mogilevec_V-Specifics_of_restaurant_116-117.pdf | 485,25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
V_MSNTK_2022_Mogilevec_V-Specifics_of_restaurant_116-117.djvu | 31,31 kB | DjVu | View/Open | |
V_MSNTK_2022_Mogilevec_V-Specifics_of_restaurant_116-117__COVER.png | 360,81 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.