Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38036

Назва: Специфіка інновацій ресторанного бізнесу
Інші назви: Specifics of restaurant business innovation
Автори: Могилевець, В.
Стойко, І. І.
Mogilevec, V.
Stoyko, I.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Могилевець В. Специфіка інновацій ресторанного бізнесу / Могилевець В., Стойко І. І. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 116–117. — (Сфера обслуговування).
Bibliographic description: Mogilevec V., Stoyko I. (2022) Spetsyfika innovatsii restorannoho biznesu [Specifics of restaurant business innovation]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 116-117 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
Дата публікації: 28-кві-2022
Дата внесення: 16-чер-2022
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
Теми: ресторан
інновація
бізнес
restaurant
innovation
business
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 116-117
Початкова сторінка: 116
Кінцева сторінка: 117
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38036
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.