Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38036

Título: Специфіка інновацій ресторанного бізнесу
Outros títulos: Specifics of restaurant business innovation
Authors: Могилевець, В.
Стойко, І. І.
Mogilevec, V.
Stoyko, I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Могилевець В. Специфіка інновацій ресторанного бізнесу / Могилевець В., Стойко І. І. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 116–117. — (Сфера обслуговування).
Bibliographic description (International): Mogilevec V., Stoyko I. (2022) Spetsyfika innovatsii restorannoho biznesu [Specifics of restaurant business innovation]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 116-117 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
Data de edición: 28-Apr-2022
Date of entry: 16-Jun-2022
Editor: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
Palabras chave: ресторан
інновація
бізнес
restaurant
innovation
business
Number of pages: 2
Page range: 116-117
Start page: 116
End page: 117
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38036
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Content type: Conference Abstract
Aparece nas ColecciónsV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados