Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38036
Назва: | Специфіка інновацій ресторанного бізнесу |
Інші назви: | Specifics of restaurant business innovation |
Автори: | Могилевець, В. Стойко, І. І. Mogilevec, V. Stoyko, I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Могилевець В. Специфіка інновацій ресторанного бізнесу / Могилевець В., Стойко І. І. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 116–117. — (Сфера обслуговування). |
Bibliographic description: | Mogilevec V., Stoyko I. (2022) Spetsyfika innovatsii restorannoho biznesu [Specifics of restaurant business innovation]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 116-117 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Дата публікації: | 28-кві-2022 |
Дата внесення: | 16-чер-2022 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
Теми: | ресторан інновація бізнес restaurant innovation business |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 116-117 |
Початкова сторінка: | 116 |
Кінцева сторінка: | 117 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38036 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Mogilevec_V-Specifics_of_restaurant_116-117.pdf | 485,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
V_MSNTK_2022_Mogilevec_V-Specifics_of_restaurant_116-117.djvu | 31,31 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
V_MSNTK_2022_Mogilevec_V-Specifics_of_restaurant_116-117__COVER.png | 360,81 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.