Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38036
| Název: | Специфіка інновацій ресторанного бізнесу |
| Další názvy: | Specifics of restaurant business innovation |
| Autoři: | Могилевець, В. Стойко, І. І. Mogilevec, V. Stoyko, I. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Могилевець В. Специфіка інновацій ресторанного бізнесу / Могилевець В., Стойко І. І. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 116–117. — (Сфера обслуговування). |
| Bibliographic description (International): | Mogilevec V., Stoyko I. (2022) Spetsyfika innovatsii restorannoho biznesu [Specifics of restaurant business innovation]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 116-117 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
| Datum vydání: | 28-dub-2022 |
| Date of entry: | 16-čer-2022 |
| Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
| Klíčová slova: | ресторан інновація бізнес restaurant innovation business |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 116-117 |
| Start page: | 116 |
| End page: | 117 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38036 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vyskytuje se v kolekcích: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| V_MSNTK_2022_Mogilevec_V-Specifics_of_restaurant_116-117.pdf | 485,25 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| V_MSNTK_2022_Mogilevec_V-Specifics_of_restaurant_116-117.djvu | 31,31 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| V_MSNTK_2022_Mogilevec_V-Specifics_of_restaurant_116-117__COVER.png | 360,81 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.