Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38012

Başlık: Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україни
Diğer Başlıklar: Development of food engineering is one of the ways to increase the potential of food industry of ukraine
Yazarlar: Савчук, О.
Фік, М.
Зварич, Наталя Миколаївна
Savchuk, O.
Fik, M.
Zvarych, N. M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Савчук О. Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україни / Савчук О., Фік М., Зварич Наталя Миколаївна // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 82–83. — (Механічна інженерія).
Bibliographic description (International): Savchuk O., Fik M., Zvarych N. M. (2022) Rozvytok kharchovoho mashynobuduvannia – odyn z shliakhiv pidvyshchennia potentsialu kharchovoi promyslovosti ukrainy [Development of food engineering is one of the ways to increase the potential of food industry of ukraine]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 82-83 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
Yayın Tarihi: 28-Nis-2022
Date of entry: 16-Haz-2022
Yayıncı: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
UDC: 664
Anahtar kelimeler: харчова промисловість
харчове машинобудування
food industry
food engineering
Number of pages: 2
Page range: 82-83
Start page: 82
End page: 83
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38012
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.