Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38012
Titulua: | Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україни |
Beste titulu batzuk: | Development of food engineering is one of the ways to increase the potential of food industry of ukraine |
Egilea: | Савчук, О. Фік, М. Зварич, Наталя Миколаївна Savchuk, O. Fik, M. Zvarych, N. M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Савчук О. Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україни / Савчук О., Фік М., Зварич Наталя Миколаївна // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 82–83. — (Механічна інженерія). |
Bibliographic description (International): | Savchuk O., Fik M., Zvarych N. M. (2022) Rozvytok kharchovoho mashynobuduvannia – odyn z shliakhiv pidvyshchennia potentsialu kharchovoi promyslovosti ukrainy [Development of food engineering is one of the ways to increase the potential of food industry of ukraine]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 82-83 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Gordailuaren-data: | 28-Apr-2022 |
Date of entry: | 16-Jun-2022 |
Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
UDC: | 664 |
Gako-hitzak: | харчова промисловість харчове машинобудування food industry food engineering |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 82-83 |
Start page: | 82 |
End page: | 83 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38012 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Content type: | Conference Abstract |
Bildumetan azaltzen da: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Savchuk_O-Development_of_food_engineering_82-83.pdf | 608,93 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
V_MSNTK_2022_Savchuk_O-Development_of_food_engineering_82-83.djvu | 34,75 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
V_MSNTK_2022_Savchuk_O-Development_of_food_engineering_82-83__COVER.png | 423,06 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.