Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38012
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савчук, О. | |
dc.contributor.author | Фік, М. | |
dc.contributor.author | Зварич, Наталя Миколаївна | |
dc.contributor.author | Savchuk, O. | |
dc.contributor.author | Fik, M. | |
dc.contributor.author | Zvarych, N. M. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2022 р. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 April 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-06-16T11:50:45Z | - |
dc.date.available | 2022-06-16T11:50:45Z | - |
dc.date.created | 2022-04-28 | |
dc.date.issued | 2022-04-28 | |
dc.identifier.citation | Савчук О. Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україни / Савчук О., Фік М., Зварич Наталя Миколаївна // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 82–83. — (Механічна інженерія). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38012 | - |
dc.format.extent | 82-83 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 | |
dc.subject | харчова промисловість | |
dc.subject | харчове машинобудування | |
dc.subject | food industry | |
dc.subject | food engineering | |
dc.title | Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україни | |
dc.title.alternative | Development of food engineering is one of the ways to increase the potential of food industry of ukraine | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.identifier.citationen | Savchuk O., Fik M., Zvarych N. M. (2022) Rozvytok kharchovoho mashynobuduvannia – odyn z shliakhiv pidvyshchennia potentsialu kharchovoi promyslovosti ukrainy [Development of food engineering is one of the ways to increase the potential of food industry of ukraine]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 82-83 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" | |
dc.citation.spage | 82 | |
dc.citation.epage | 83 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Розташовується у зібраннях: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Savchuk_O-Development_of_food_engineering_82-83.pdf | 608,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
V_MSNTK_2022_Savchuk_O-Development_of_food_engineering_82-83.djvu | 34,75 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
V_MSNTK_2022_Savchuk_O-Development_of_food_engineering_82-83__COVER.png | 423,06 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.