Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38012
| Tytuł: | Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україни |
| Inne tytuły: | Development of food engineering is one of the ways to increase the potential of food industry of ukraine |
| Authors: | Савчук, О. Фік, М. Зварич, Наталя Миколаївна Savchuk, O. Fik, M. Zvarych, N. M. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Савчук О. Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україни / Савчук О., Фік М., Зварич Наталя Миколаївна // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 82–83. — (Механічна інженерія). |
| Bibliographic description (International): | Savchuk O., Fik M., Zvarych N. M. (2022) Rozvytok kharchovoho mashynobuduvannia – odyn z shliakhiv pidvyshchennia potentsialu kharchovoi promyslovosti ukrainy [Development of food engineering is one of the ways to increase the potential of food industry of ukraine]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 82-83 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
| Data wydania: | 28-kwi-2022 |
| Date of entry: | 16-cze-2022 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
| UDC: | 664 |
| Słowa kluczowe: | харчова промисловість харчове машинобудування food industry food engineering |
| Strony: | 2 |
| Zakres stron: | 82-83 |
| Główna strona: | 82 |
| Strona końcowa: | 83 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38012 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| V_MSNTK_2022_Savchuk_O-Development_of_food_engineering_82-83.pdf | 608,93 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| V_MSNTK_2022_Savchuk_O-Development_of_food_engineering_82-83.djvu | 34,75 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| V_MSNTK_2022_Savchuk_O-Development_of_food_engineering_82-83__COVER.png | 423,06 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi