Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38012
Tytuł: | Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україни |
Inne tytuły: | Development of food engineering is one of the ways to increase the potential of food industry of ukraine |
Authors: | Савчук, О. Фік, М. Зварич, Наталя Миколаївна Savchuk, O. Fik, M. Zvarych, N. M. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Cytat: | Савчук О. Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україни / Савчук О., Фік М., Зварич Наталя Миколаївна // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 82–83. — (Механічна інженерія). |
Bibliographic description: | Savchuk O., Fik M., Zvarych N. M. (2022) Rozvytok kharchovoho mashynobuduvannia – odyn z shliakhiv pidvyshchennia potentsialu kharchovoi promyslovosti ukrainy [Development of food engineering is one of the ways to increase the potential of food industry of ukraine]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 82-83 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Data wydania: | 28-kwi-2022 |
Date of entry: | 16-cze-2022 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
UDC: | 664 |
Słowa kluczowe: | харчова промисловість харчове машинобудування food industry food engineering |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 82-83 |
Główna strona: | 82 |
Strona końcowa: | 83 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38012 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Savchuk_O-Development_of_food_engineering_82-83.pdf | 608,93 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
V_MSNTK_2022_Savchuk_O-Development_of_food_engineering_82-83.djvu | 34,75 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
V_MSNTK_2022_Savchuk_O-Development_of_food_engineering_82-83__COVER.png | 423,06 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi