Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38012
| Títol: | Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україни |
| Altres títols: | Development of food engineering is one of the ways to increase the potential of food industry of ukraine |
| Autor: | Савчук, О. Фік, М. Зварич, Наталя Миколаївна Savchuk, O. Fik, M. Zvarych, N. M. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Савчук О. Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україни / Савчук О., Фік М., Зварич Наталя Миколаївна // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 82–83. — (Механічна інженерія). |
| Bibliographic description (International): | Savchuk O., Fik M., Zvarych N. M. (2022) Rozvytok kharchovoho mashynobuduvannia – odyn z shliakhiv pidvyshchennia potentsialu kharchovoi promyslovosti ukrainy [Development of food engineering is one of the ways to increase the potential of food industry of ukraine]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 82-83 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
| Data de publicació: | 28-d’a-2022 |
| Date of entry: | 16-de -2022 |
| Editorial: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
| UDC: | 664 |
| Paraules clau: | харчова промисловість харчове машинобудування food industry food engineering |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 82-83 |
| Start page: | 82 |
| End page: | 83 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38012 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Apareix a les col·leccions: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Arxius per aquest ítem:
| Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
|---|---|---|---|---|
| V_MSNTK_2022_Savchuk_O-Development_of_food_engineering_82-83.pdf | 608,93 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
| V_MSNTK_2022_Savchuk_O-Development_of_food_engineering_82-83.djvu | 34,75 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
| V_MSNTK_2022_Savchuk_O-Development_of_food_engineering_82-83__COVER.png | 423,06 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.