Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37982
Tytuł: | Способи підготовки фруктів для додавання у шоколад |
Inne tytuły: | Methods of preparing fruit for adding to chocolate |
Authors: | Адамішин, О. Копчак, Наталія Григорівна Adamishyn, O. Kopchak, N. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Адамішин О. Способи підготовки фруктів для додавання у шоколад / Адамішин О., Копчак Н. Г. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 31–32. — (Виробництво та технології). |
Bibliographic description (International): | Adamishyn O., Kopchak N. (2022) Sposoby pidhotovky fruktiv dlia dodavannia u shokolad [Methods of preparing fruit for adding to chocolate]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 31-32 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Data wydania: | 28-kwi-2022 |
Date of entry: | 16-cze-2022 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
UDC: | 664.661 |
Słowa kluczowe: | шоколад фрукти в`ялення chocolate fruits drying |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 31-32 |
Główna strona: | 31 |
Strona końcowa: | 32 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37982 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Adamishyn_O-Methods_of_preparing_fruit_31-32.pdf | 479,91 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
V_MSNTK_2022_Adamishyn_O-Methods_of_preparing_fruit_31-32.djvu | 26,39 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
V_MSNTK_2022_Adamishyn_O-Methods_of_preparing_fruit_31-32__COVER.png | 389,32 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi