Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37982
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Адамішин, О. | - |
dc.contributor.author | Копчак, Наталія Григорівна | - |
dc.contributor.author | Adamishyn, O. | - |
dc.contributor.author | Kopchak, N. | - |
dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2022 р. | - |
dc.coverage.temporal | 28-29 April 2022 | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-16T11:50:40Z | - |
dc.date.available | 2022-06-16T11:50:40Z | - |
dc.date.created | 2022-04-28 | - |
dc.date.issued | 2022-04-28 | - |
dc.identifier.citation | Адамішин О. Способи підготовки фруктів для додавання у шоколад / Адамішин О., Копчак Н. Г. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 31–32. — (Виробництво та технології). | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37982 | - |
dc.format.extent | 31-32 | - |
dc.language.iso | uk | - |
dc.publisher | ТНТУ | - |
dc.publisher | TNTU | - |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 | - |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 | - |
dc.subject | шоколад | - |
dc.subject | фрукти | - |
dc.subject | в`ялення | - |
dc.subject | chocolate | - |
dc.subject | fruits | - |
dc.subject | drying | - |
dc.title | Способи підготовки фруктів для додавання у шоколад | - |
dc.title.alternative | Methods of preparing fruit for adding to chocolate | - |
dc.type | Conference Abstract | - |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | - |
dc.coverage.placename | Ternopil | - |
dc.format.pages | 2 | - |
dc.subject.udc | 664.661 | - |
dc.identifier.citationen | Adamishyn O., Kopchak N. (2022) Sposoby pidhotovky fruktiv dlia dodavannia u shokolad [Methods of preparing fruit for adding to chocolate]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 31-32 [in Ukrainian]. | - |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | - |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | - |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" | - |
dc.citation.spage | 31 | - |
dc.citation.epage | 32 | - |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | - |
Appears in Collections: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Adamishyn_O-Methods_of_preparing_fruit_31-32.pdf | 479,91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
V_MSNTK_2022_Adamishyn_O-Methods_of_preparing_fruit_31-32.djvu | 26,39 kB | DjVu | View/Open | |
V_MSNTK_2022_Adamishyn_O-Methods_of_preparing_fruit_31-32__COVER.png | 389,32 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.