Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37982
 
| Title: | Способи підготовки фруктів для додавання у шоколад | 
| Other Titles: | Methods of preparing fruit for adding to chocolate | 
| Authors: | Адамішин, О. Копчак, Наталія Григорівна Adamishyn, O. Kopchak, N. | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Адамішин О. Способи підготовки фруктів для додавання у шоколад / Адамішин О., Копчак Н. Г. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 31–32. — (Виробництво та технології). | 
| Bibliographic description (International): | Adamishyn O., Kopchak N. (2022) Sposoby pidhotovky fruktiv dlia dodavannia u shokolad [Methods of preparing fruit for adding to chocolate]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 31-32 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 | 
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" | 
| Issue Date: | 28-Apr-2022 | 
| Date of entry: | 16-Jun-2022 | 
| Publisher: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 | 
| UDC: | 664.661 | 
| Keywords: | шоколад фрукти в`ялення chocolate fruits drying | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 31-32 | 
| Start page: | 31 | 
| End page: | 32 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37982 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Appears in Collections: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| V_MSNTK_2022_Adamishyn_O-Methods_of_preparing_fruit_31-32.pdf | 479,91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| V_MSNTK_2022_Adamishyn_O-Methods_of_preparing_fruit_31-32.djvu | 26,39 kB | DjVu | View/Open | |
| V_MSNTK_2022_Adamishyn_O-Methods_of_preparing_fruit_31-32__COVER.png | 389,32 kB | image/png | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
