Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37982
 
| Název: | Способи підготовки фруктів для додавання у шоколад | 
| Další názvy: | Methods of preparing fruit for adding to chocolate | 
| Autoři: | Адамішин, О. Копчак, Наталія Григорівна Adamishyn, O. Kopchak, N. | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Адамішин О. Способи підготовки фруктів для додавання у шоколад / Адамішин О., Копчак Н. Г. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 31–32. — (Виробництво та технології). | 
| Bibliographic description (International): | Adamishyn O., Kopchak N. (2022) Sposoby pidhotovky fruktiv dlia dodavannia u shokolad [Methods of preparing fruit for adding to chocolate]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 31-32 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 | 
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" | 
| Datum vydání: | 28-dub-2022 | 
| Date of entry: | 16-čer-2022 | 
| Nakladatel: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 | 
| UDC: | 664.661 | 
| Klíčová slova: | шоколад фрукти в`ялення chocolate fruits drying | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 31-32 | 
| Start page: | 31 | 
| End page: | 32 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37982 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Vyskytuje se v kolekcích: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) | 
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| V_MSNTK_2022_Adamishyn_O-Methods_of_preparing_fruit_31-32.pdf | 479,91 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| V_MSNTK_2022_Adamishyn_O-Methods_of_preparing_fruit_31-32.djvu | 26,39 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| V_MSNTK_2022_Adamishyn_O-Methods_of_preparing_fruit_31-32__COVER.png | 389,32 kB | image/png | Zobrazit/otevřít | 
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
