Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37982
| Titulua: | Способи підготовки фруктів для додавання у шоколад |
| Beste titulu batzuk: | Methods of preparing fruit for adding to chocolate |
| Egilea: | Адамішин, О. Копчак, Наталія Григорівна Adamishyn, O. Kopchak, N. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Адамішин О. Способи підготовки фруктів для додавання у шоколад / Адамішин О., Копчак Н. Г. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 31–32. — (Виробництво та технології). |
| Bibliographic description (International): | Adamishyn O., Kopchak N. (2022) Sposoby pidhotovky fruktiv dlia dodavannia u shokolad [Methods of preparing fruit for adding to chocolate]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 31-32 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
| Gordailuaren-data: | 28-Apr-2022 |
| Date of entry: | 16-Jun-2022 |
| Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
| UDC: | 664.661 |
| Gako-hitzak: | шоколад фрукти в`ялення chocolate fruits drying |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 31-32 |
| Start page: | 31 |
| End page: | 32 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37982 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Bildumetan azaltzen da: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| V_MSNTK_2022_Adamishyn_O-Methods_of_preparing_fruit_31-32.pdf | 479,91 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| V_MSNTK_2022_Adamishyn_O-Methods_of_preparing_fruit_31-32.djvu | 26,39 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
| V_MSNTK_2022_Adamishyn_O-Methods_of_preparing_fruit_31-32__COVER.png | 389,32 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.