Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36582
Tytuł: | Йогурт із покращеним вмістом омега-3, -6 та -9 жирних кислот |
Inne tytuły: | Yoghurt with improved omega-3, -6 and -9 fatty acids |
Authors: | Полевий, М. І. Покотило, Олег Степанович Polevyi, M. Pokotylo, O. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Cytat: | Полевий М. І. Йогурт із покращеним вмістом омега-3, -6 та -9 жирних кислот / М. І. Полевий, Олег Степанович Покотило // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 56. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Polevyi M., Pokotylo O. (2021) Yohurt iz pokrashchenym vmistom omeha-3, -6 ta -9 zhyrnykh kyslot [Yoghurt with improved omega-3, -6 and -9 fatty acids]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 56 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021 Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Tom: | Ⅱ |
Data wydania: | 24-lis-2021 |
Date of entry: | 21-gru-2021 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 24-25 листопада 2021 року 24-25 November 2021 |
UDC: | 637.146.34 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 56 |
Główna strona: | 56 |
Strona końcowa: | 56 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36582 |
ISBN: | 978-617-7875-26-9 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω- 6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c. 2. А. Т. Лялик, О. С. Покотило, М. Д. Кухтин, Л. А. Бейко. Органолептичний і сенсорний аналіз сиркової пасти з лляною олією // Технічні науки та технології. – 2020. - 1 (19). – С. 287-295. 3. Вміст Омега-3 жирних кислот у молоці та молочних продуктах / Ю. М. Юзва, О. С. Покотило, Т. Я. Ярошенко // Медична хімія. - 2014. - Т. 16, № 3. - С. 130. 4. Патент 92610 UA, МПК A23C 9/13. Йогурт оздоровчий // Покотило Олег Степанович, Кухтин Микола Дмитрович, Юзва Юрій Миколайович (Україна) - опубл. 26.08.2014. |
References: | 1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o- 6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c. 2. A. T. Lialyk, O. S. Pokotylo, M. D. Kukhtyn, L. A. Beiko. Orhanoleptychnyi i sensornyi analiz syrkovoi pasty z llianoiu oliieiu, Tekhnichni nauky ta tekhnolohii, 2020, 1 (19), P. 287-295. 3. Vmist Omeha-3 zhyrnykh kyslot u molotsi ta molochnykh produktakh, Yu. M. Yuzva, O. S. Pokotylo, T. Ya. Yaroshenko, Medychna khimiia, 2014, V. 16, No 3, P. 130. 4. Patent 92610 UA, MPK A23C 9/13. Yohurt ozdorovchyi, Pokotylo Oleh Stepanovych, Kukhtyn Mykola Dmytrovych, Yuzva Yurii Mykolaiovych (Ukraine) - Publ. 26.08.2014. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2021v2_Polevyi_M-Yoghurt_with_improved_omega_56.pdf | 265,21 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2021v2_Polevyi_M-Yoghurt_with_improved_omega_56.djvu | 21,27 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2021v2_Polevyi_M-Yoghurt_with_improved_omega_56__COVER.png | 459,95 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi