Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36582
Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Полевий, М. І. | |
dc.contributor.author | Покотило, Олег Степанович | |
dc.contributor.author | Polevyi, M. | |
dc.contributor.author | Pokotylo, O. | |
dc.coverage.temporal | 24-25 листопада 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 24-25 November 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-12-21T08:51:21Z | - |
dc.date.available | 2021-12-21T08:51:21Z | - |
dc.date.created | 2021-11-24 | |
dc.date.issued | 2021-11-24 | |
dc.identifier.citation | Полевий М. І. Йогурт із покращеним вмістом омега-3, -6 та -9 жирних кислот / М. І. Полевий, Олег Степанович Покотило // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 56. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-26-9 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36582 | - |
dc.format.extent | 56 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021 | |
dc.title | Йогурт із покращеним вмістом омега-3, -6 та -9 жирних кислот | |
dc.title.alternative | Yoghurt with improved omega-3, -6 and -9 fatty acids | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.146.34 | |
dc.relation.references | 1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω- 6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c. | |
dc.relation.references | 2. А. Т. Лялик, О. С. Покотило, М. Д. Кухтин, Л. А. Бейко. Органолептичний і сенсорний аналіз сиркової пасти з лляною олією // Технічні науки та технології. – 2020. - 1 (19). – С. 287-295. | |
dc.relation.references | 3. Вміст Омега-3 жирних кислот у молоці та молочних продуктах / Ю. М. Юзва, О. С. Покотило, Т. Я. Ярошенко // Медична хімія. - 2014. - Т. 16, № 3. - С. 130. | |
dc.relation.references | 4. Патент 92610 UA, МПК A23C 9/13. Йогурт оздоровчий // Покотило Олег Степанович, Кухтин Микола Дмитрович, Юзва Юрій Миколайович (Україна) - опубл. 26.08.2014. | |
dc.relation.referencesen | 1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o- 6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c. | |
dc.relation.referencesen | 2. A. T. Lialyk, O. S. Pokotylo, M. D. Kukhtyn, L. A. Beiko. Orhanoleptychnyi i sensornyi analiz syrkovoi pasty z llianoiu oliieiu, Tekhnichni nauky ta tekhnolohii, 2020, 1 (19), P. 287-295. | |
dc.relation.referencesen | 3. Vmist Omeha-3 zhyrnykh kyslot u molotsi ta molochnykh produktakh, Yu. M. Yuzva, O. S. Pokotylo, T. Ya. Yaroshenko, Medychna khimiia, 2014, V. 16, No 3, P. 130. | |
dc.relation.referencesen | 4. Patent 92610 UA, MPK A23C 9/13. Yohurt ozdorovchyi, Pokotylo Oleh Stepanovych, Kukhtyn Mykola Dmytrovych, Yuzva Yurii Mykolaiovych (Ukraine) - Publ. 26.08.2014. | |
dc.identifier.citationen | Polevyi M., Pokotylo O. (2021) Yohurt iz pokrashchenym vmistom omeha-3, -6 ta -9 zhyrnykh kyslot [Yoghurt with improved omega-3, -6 and -9 fatty acids]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 56 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | Ⅱ | |
dc.citation.spage | 56 | |
dc.citation.epage | 56 | |
dc.citation.conference | Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Vyskytuje se v kolekcích: | X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2021v2_Polevyi_M-Yoghurt_with_improved_omega_56.pdf | 265,21 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
MNPK_2021v2_Polevyi_M-Yoghurt_with_improved_omega_56.djvu | 21,27 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
MNPK_2021v2_Polevyi_M-Yoghurt_with_improved_omega_56__COVER.png | 459,95 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.