Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36582

Назва: Йогурт із покращеним вмістом омега-3, -6 та -9 жирних кислот
Інші назви: Yoghurt with improved omega-3, -6 and -9 fatty acids
Автори: Полевий, М. І.
Покотило, Олег Степанович
Polevyi, M.
Pokotylo, O.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Полевий М. І. Йогурт із покращеним вмістом омега-3, -6 та -9 жирних кислот / М. І. Полевий, Олег Степанович Покотило // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 56. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Polevyi M., Pokotylo O. (2021) Yohurt iz pokrashchenym vmistom omeha-3, -6 ta -9 zhyrnykh kyslot [Yoghurt with improved omega-3, -6 and -9 fatty acids]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 56 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021
Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021
Конференція/захід: Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 24-лис-2021
Дата внесення: 21-гру-2021
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 24-25 листопада 2021 року
24-25 November 2021
УДК: 637.146.34
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 56
Початкова сторінка: 56
Кінцева сторінка: 56
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36582
ISBN: 978-617-7875-26-9
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Перелік літератури: 1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω- 6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c.
2. А. Т. Лялик, О. С. Покотило, М. Д. Кухтин, Л. А. Бейко. Органолептичний і сенсорний аналіз сиркової пасти з лляною олією // Технічні науки та технології. – 2020. - 1 (19). – С. 287-295.
3. Вміст Омега-3 жирних кислот у молоці та молочних продуктах / Ю. М. Юзва, О. С. Покотило, Т. Я. Ярошенко // Медична хімія. - 2014. - Т. 16, № 3. - С. 130.
4. Патент 92610 UA, МПК A23C 9/13. Йогурт оздоровчий // Покотило Олег Степанович, Кухтин Микола Дмитрович, Юзва Юрій Миколайович (Україна) - опубл. 26.08.2014.
References: 1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o- 6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c.
2. A. T. Lialyk, O. S. Pokotylo, M. D. Kukhtyn, L. A. Beiko. Orhanoleptychnyi i sensornyi analiz syrkovoi pasty z llianoiu oliieiu, Tekhnichni nauky ta tekhnolohii, 2020, 1 (19), P. 287-295.
3. Vmist Omeha-3 zhyrnykh kyslot u molotsi ta molochnykh produktakh, Yu. M. Yuzva, O. S. Pokotylo, T. Ya. Yaroshenko, Medychna khimiia, 2014, V. 16, No 3, P. 130.
4. Patent 92610 UA, MPK A23C 9/13. Yohurt ozdorovchyi, Pokotylo Oleh Stepanovych, Kukhtyn Mykola Dmytrovych, Yuzva Yurii Mykolaiovych (Ukraine) - Publ. 26.08.2014.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.