Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36164
Tytuł: | Ферментовані напої як функціональний інгредієнт у виробництві хлібобулочних виробів |
Inne tytuły: | Fermented drinks as a functional ingredient in the production of bakery products |
Authors: | Гайдамака, М. Haidamaka, M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Гайдамака М. Ферментовані напої як функціональний інгредієнт у виробництві хлібобулочних виробів / Гайдамака М. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 59. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Haidamaka M. (2021) Fermentovani napoi yak funktsionalnyi inhrediient u vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv [Fermented drinks as a functional ingredient in the production of bakery products]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 59 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Data wydania: | 28-kwi-2021 |
Date of entry: | 12-gru-2021 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
UDC: | 664.661 |
Słowa kluczowe: | хлібопекарська промисловість харчова цінність соки baking industry nutritional value juice |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 59 |
Główna strona: | 59 |
Strona końcowa: | 59 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36164 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Haidamaka_M-Fermented_drinks_as_a_functional_59.pdf | 309 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MSNTK_2021_Haidamaka_M-Fermented_drinks_as_a_functional_59.djvu | 20,28 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MSNTK_2021_Haidamaka_M-Fermented_drinks_as_a_functional_59__COVER.png | 427,82 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi