Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36164

Заглавие: Ферментовані напої як функціональний інгредієнт у виробництві хлібобулочних виробів
Други Заглавия: Fermented drinks as a functional ingredient in the production of bakery products
Автори: Гайдамака, М.
Haidamaka, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Гайдамака М. Ферментовані напої як функціональний інгредієнт у виробництві хлібобулочних виробів / Гайдамака М. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 59. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Haidamaka M. (2021) Fermentovani napoi yak funktsionalnyi inhrediient u vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv [Fermented drinks as a functional ingredient in the production of bakery products]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 59 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата на Публикуване: 28-Апр-2021
Date of entry: 12-Дек-2021
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
UDC: 664.661
Ключови Думи: хлібопекарська промисловість
харчова цінність
соки
baking industry
nutritional value
juice
Number of pages: 1
Page range: 59
Start page: 59
End page: 59
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36164
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.