Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36164
Назва: | Ферментовані напої як функціональний інгредієнт у виробництві хлібобулочних виробів |
Інші назви: | Fermented drinks as a functional ingredient in the production of bakery products |
Автори: | Гайдамака, М. Haidamaka, M. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Гайдамака М. Ферментовані напої як функціональний інгредієнт у виробництві хлібобулочних виробів / Гайдамака М. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 59. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Haidamaka M. (2021) Fermentovani napoi yak funktsionalnyi inhrediient u vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv [Fermented drinks as a functional ingredient in the production of bakery products]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 59 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 28-кві-2021 |
Дата внесення: | 12-гру-2021 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
УДК: | 664.661 |
Теми: | хлібопекарська промисловість харчова цінність соки baking industry nutritional value juice |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 59 |
Початкова сторінка: | 59 |
Кінцева сторінка: | 59 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36164 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Haidamaka_M-Fermented_drinks_as_a_functional_59.pdf | 309 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Haidamaka_M-Fermented_drinks_as_a_functional_59.djvu | 20,28 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Haidamaka_M-Fermented_drinks_as_a_functional_59__COVER.png | 427,82 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.