Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35695
Tittel: Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів на ТОВ «Гаї» с. Острів Тернопільського району, Тернопільської області
Alternative titler: Plans and specifications of an oven-bottom bakery products production shop of LLC “Haii” (v. Ostriv, Ternopil district, Ternopil region)
Authors: Федорук, Зоряна Сергіївна
Fedoruk, Zoriana Serhiivna
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Bibliographic description (Ukraine): Федорук З. . Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів на ТОВ «Гаї» с. Острів Тернопільського району, Тернопільської області : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / З.С. Федорук . — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 78 с.
Bibliographic description (International): Fedoruk A.S. Plans and specifications of an oven-bottom bakery products production shop of LLC “Haii” (v. Ostriv, Ternopil district, Ternopil region): bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / A.S. Fedoruk. — Ternopil : TNTU, 2021. — 78 p.
Utgivelsesdato: 2021
Date of entry: 2-jul-2021
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Лісовська, Тетяна Олегівна
Lisovska, Tetiana Olehivna
Committee members: Зварич, Наталія Миколаївна
Zvarych, Nataliia Mykolaivna
UDC: 664.65
Emneord: булочка «Айнан»
хліб Придніпровський
якість
асортимент
Ainan bun
Prydniprovsky bread
quality
assortment
Number of pages: 78
Abstrakt: Бакалаврська кваліфікаційна робота присвячена технологічним розрахункам проєкту цеху з виробництва хлібобулочних виробів з метою розширення асортименту виробництва хліба «Придніпровський» формовий масою 1,0 кг та булочок «Айнан» в/г масою 0,1 кг на потоково – механізованих лініля потужністю 22 т/добу з метою створення високорентабельних ліній, що доволить випускати продукцію високої якості. Підбір обладнання здійснено таким чином, що забезпечена висока продуктивність виробництва на невеликій площі, що сприяє збільшенню добового виробництва продукту, зберіганню тривалості виробничого циклу, зменшенню витрати сировини, покращує гігієну виробництва.
Bachelor's qualification work is devoted to the technological calculations of the project of the bakery shop in order to expand the range of production of bread "Prydniprovsky" shaped weighing 1.0 kg and buns "Ainan" in / g weighing 0.1 kg on flow - mechanized linil with a capacity of 22 t / day in order to create highly profitable lines, which is enough to produce high quality products. The selection of equipment is carried out in such a way that high productivity is provided on a small area, which increases the daily production of the product, preserves the duration of the production cycle, reduces raw material consumption, improves production hygiene.
Content: Анотація Зміст .. Вступ...... 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ..... 1.1 Обґрунтування заходів з розширення асортименту підприємства... 1.2 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем .... 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів.... 1.4 Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання.... 1.5 Технологічні розрахунки ... 1.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції.... 1.7 Розрахунок та підбір технологічного обладнання ..... 1.8 Технохімічний контроль виробництва .... 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ....... 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ........ Список використаних літературних джерел...
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35695
Copyright owner: © Федорук З.С., 2021
References (Ukraine): 1. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. К.:Руслана, 1998.-416с 2. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. -К.: Логос, 2002.-З63. 3. Збірник рецептур на хліб та хлібобулочні вироби. 4. Збірник технологічних інструкцій для виробництва хліба та хлібобулочних виробів.- М.: Прейскурантіздат, 1984. 5. Циганов Т.Б. Технологія хлібопекарського виробництва. - М.: ПрофОбл видавництво, 2001. 5с. 6. Технологічне устаткування хлібопекарського, кондитерського і макаронного виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – К. : ЦУЛ, 2007. – 432 с. – ISBN 978-966-364-488-2. 7. Зайцев Н.В. "Технологічне обладнання хлібозаводів. М.: Піщепроміздат, 1967, 573 с. 8. Зверева Л.Ф. и др. Проектирование хлебопекарных предприятий. ― М.: Пищ. пром-сть, 1971. 177 с. 9. Зверева Л.Ф., Немцова З.С., Волкова Н.П. Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства. ― М.: Лег. и пищ. пром-сть, 1983. ― 416 с. 10. Скуратовская О.Д. Контроль качества продукции физико- химическими методами . 1. Хлебопекарные изделия. ― М.: ДеЛи, 2000. 100с. 11. Хромеенков В.М. Обладнання хлібопекарського виробництва. М.: ІРПО «Академія», 2000 р., 318 с.
Content type: Bachelor Thesis
Vises i samlingene:181 — Харчові технології (бакалаври)

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
avtorska dovidka_Fedoruk.docАвторська довідка43 kBMicrosoft WordVis/Åpne
dyplom_Fedoruk.pdfДипломна робота2,51 MBAdobe PDFVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administrasjonsverktøy