Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35695
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛісовська, Тетяна Олегівна-
dc.contributor.advisorLisovska, Tetiana Olehivna-
dc.contributor.authorФедорук, Зоряна Сергіївна-
dc.contributor.authorFedoruk, Zoriana Serhiivna-
dc.date.accessioned2021-07-02T15:28:32Z-
dc.date.available2021-07-02T15:28:32Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationФедорук З. . Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів на ТОВ «Гаї» с. Острів Тернопільського району, Тернопільської області : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / З.С. Федорук . — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 78 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35695-
dc.description.abstractБакалаврська кваліфікаційна робота присвячена технологічним розрахункам проєкту цеху з виробництва хлібобулочних виробів з метою розширення асортименту виробництва хліба «Придніпровський» формовий масою 1,0 кг та булочок «Айнан» в/г масою 0,1 кг на потоково – механізованих лініля потужністю 22 т/добу з метою створення високорентабельних ліній, що доволить випускати продукцію високої якості. Підбір обладнання здійснено таким чином, що забезпечена висока продуктивність виробництва на невеликій площі, що сприяє збільшенню добового виробництва продукту, зберіганню тривалості виробничого циклу, зменшенню витрати сировини, покращує гігієну виробництва.uk_UA
dc.description.abstractBachelor's qualification work is devoted to the technological calculations of the project of the bakery shop in order to expand the range of production of bread "Prydniprovsky" shaped weighing 1.0 kg and buns "Ainan" in / g weighing 0.1 kg on flow - mechanized linil with a capacity of 22 t / day in order to create highly profitable lines, which is enough to produce high quality products. The selection of equipment is carried out in such a way that high productivity is provided on a small area, which increases the daily production of the product, preserves the duration of the production cycle, reduces raw material consumption, improves production hygiene.uk_UA
dc.description.tableofcontentsАнотація Зміст .. Вступ...... 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ..... 1.1 Обґрунтування заходів з розширення асортименту підприємства... 1.2 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем .... 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів.... 1.4 Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання.... 1.5 Технологічні розрахунки ... 1.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції.... 1.7 Розрахунок та підбір технологічного обладнання ..... 1.8 Технохімічний контроль виробництва .... 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ....... 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ........ Список використаних літературних джерел...uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбулочка «Айнан»uk_UA
dc.subjectхліб Придніпровськийuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.subjectAinan bunuk_UA
dc.subjectPrydniprovsky breaduk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectassortmentuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів на ТОВ «Гаї» с. Острів Тернопільського району, Тернопільської областіuk_UA
dc.title.alternativePlans and specifications of an oven-bottom bakery products production shop of LLC “Haii” (v. Ostriv, Ternopil district, Ternopil region)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Федорук З.С., 2021uk_UA
dc.contributor.committeeMemberЗварич, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.committeeMemberZvarych, Nataliia Mykolaivna-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages78-
dc.subject.udc664.65uk_UA
dc.relation.references1. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. К.:Руслана, 1998.-416с 2. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. -К.: Логос, 2002.-З63. 3. Збірник рецептур на хліб та хлібобулочні вироби. 4. Збірник технологічних інструкцій для виробництва хліба та хлібобулочних виробів.- М.: Прейскурантіздат, 1984. 5. Циганов Т.Б. Технологія хлібопекарського виробництва. - М.: ПрофОбл видавництво, 2001. 5с. 6. Технологічне устаткування хлібопекарського, кондитерського і макаронного виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – К. : ЦУЛ, 2007. – 432 с. – ISBN 978-966-364-488-2. 7. Зайцев Н.В. "Технологічне обладнання хлібозаводів. М.: Піщепроміздат, 1967, 573 с. 8. Зверева Л.Ф. и др. Проектирование хлебопекарных предприятий. ― М.: Пищ. пром-сть, 1971. 177 с. 9. Зверева Л.Ф., Немцова З.С., Волкова Н.П. Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства. ― М.: Лег. и пищ. пром-сть, 1983. ― 416 с. 10. Скуратовская О.Д. Контроль качества продукции физико- химическими методами . 1. Хлебопекарные изделия. ― М.: ДеЛи, 2000. 100с. 11. Хромеенков В.М. Обладнання хлібопекарського виробництва. М.: ІРПО «Академія», 2000 р., 318 с.uk_UA
dc.identifier.citationenFedoruk A.S. Plans and specifications of an oven-bottom bakery products production shop of LLC “Haii” (v. Ostriv, Ternopil district, Ternopil region): bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / A.S. Fedoruk. — Ternopil : TNTU, 2021. — 78 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Fedoruk.docАвторська довідка43 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplom_Fedoruk.pdfДипломна робота2,51 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора