Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35695
Назва: Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів на ТОВ «Гаї» с. Острів Тернопільського району, Тернопільської області
Інші назви: Plans and specifications of an oven-bottom bakery products production shop of LLC “Haii” (v. Ostriv, Ternopil district, Ternopil region)
Автори: Федорук, Зоряна Сергіївна
Fedoruk, Zoriana Serhiivna
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Бібліографічний опис: Федорук З. . Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів на ТОВ «Гаї» с. Острів Тернопільського району, Тернопільської області : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / З.С. Федорук . — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 78 с.
Bibliographic description: Fedoruk A.S. Plans and specifications of an oven-bottom bakery products production shop of LLC “Haii” (v. Ostriv, Ternopil district, Ternopil region): bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / A.S. Fedoruk. — Ternopil : TNTU, 2021. — 78 p.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 2-лип-2021
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Лісовська, Тетяна Олегівна
Lisovska, Tetiana Olehivna
Члени комітету: Зварич, Наталія Миколаївна
Zvarych, Nataliia Mykolaivna
УДК: 664.65
Теми: булочка «Айнан»
хліб Придніпровський
якість
асортимент
Ainan bun
Prydniprovsky bread
quality
assortment
Кількість сторінок: 78
Короткий огляд (реферат): Бакалаврська кваліфікаційна робота присвячена технологічним розрахункам проєкту цеху з виробництва хлібобулочних виробів з метою розширення асортименту виробництва хліба «Придніпровський» формовий масою 1,0 кг та булочок «Айнан» в/г масою 0,1 кг на потоково – механізованих лініля потужністю 22 т/добу з метою створення високорентабельних ліній, що доволить випускати продукцію високої якості. Підбір обладнання здійснено таким чином, що забезпечена висока продуктивність виробництва на невеликій площі, що сприяє збільшенню добового виробництва продукту, зберіганню тривалості виробничого циклу, зменшенню витрати сировини, покращує гігієну виробництва.
Bachelor's qualification work is devoted to the technological calculations of the project of the bakery shop in order to expand the range of production of bread "Prydniprovsky" shaped weighing 1.0 kg and buns "Ainan" in / g weighing 0.1 kg on flow - mechanized linil with a capacity of 22 t / day in order to create highly profitable lines, which is enough to produce high quality products. The selection of equipment is carried out in such a way that high productivity is provided on a small area, which increases the daily production of the product, preserves the duration of the production cycle, reduces raw material consumption, improves production hygiene.
Зміст: Анотація Зміст .. Вступ...... 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ..... 1.1 Обґрунтування заходів з розширення асортименту підприємства... 1.2 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем .... 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів.... 1.4 Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання.... 1.5 Технологічні розрахунки ... 1.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції.... 1.7 Розрахунок та підбір технологічного обладнання ..... 1.8 Технохімічний контроль виробництва .... 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ....... 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ........ Список використаних літературних джерел...
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35695
Власник авторського права: © Федорук З.С., 2021
Перелік літератури: 1. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. К.:Руслана, 1998.-416с 2. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. -К.: Логос, 2002.-З63. 3. Збірник рецептур на хліб та хлібобулочні вироби. 4. Збірник технологічних інструкцій для виробництва хліба та хлібобулочних виробів.- М.: Прейскурантіздат, 1984. 5. Циганов Т.Б. Технологія хлібопекарського виробництва. - М.: ПрофОбл видавництво, 2001. 5с. 6. Технологічне устаткування хлібопекарського, кондитерського і макаронного виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – К. : ЦУЛ, 2007. – 432 с. – ISBN 978-966-364-488-2. 7. Зайцев Н.В. "Технологічне обладнання хлібозаводів. М.: Піщепроміздат, 1967, 573 с. 8. Зверева Л.Ф. и др. Проектирование хлебопекарных предприятий. ― М.: Пищ. пром-сть, 1971. 177 с. 9. Зверева Л.Ф., Немцова З.С., Волкова Н.П. Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства. ― М.: Лег. и пищ. пром-сть, 1983. ― 416 с. 10. Скуратовская О.Д. Контроль качества продукции физико- химическими методами . 1. Хлебопекарные изделия. ― М.: ДеЛи, 2000. 100с. 11. Хромеенков В.М. Обладнання хлібопекарського виробництва. М.: ІРПО «Академія», 2000 р., 318 с.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Fedoruk.docАвторська довідка43 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplom_Fedoruk.pdfДипломна робота2,51 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора