Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35445
Tytuł: | Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберігання |
Inne tytuły: | Evaluation of organoleptic parameters of kefir with theaddition of biologically active iodine during storage |
Authors: | Далєвська, Діана Ярославівна Покотило, О. С. Dalievska, D. Y. Pokotylo, O. S. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Далєвська Д. Я. Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберігання / Д. Я. Далєвська, О. С. Покотило // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 36–37. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Dalievska D. Y., Pokotylo O. S. (2021) Otsinka orhanoleptychnykh pokaznykiv kefiru z dodavanniam biolohichno aktyvnoho yodu v protsesi zberihannia [Evaluation of organoleptic parameters of kefir with theaddition of biologically active iodine during storage]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 36-37 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Data wydania: | 20-maj-2021 |
Date of entry: | 23-cze-2021 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
UDC: | 637.138 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 36-37 |
Główna strona: | 36 |
Strona końcowa: | 37 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35445 |
ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Dalievska_D_Y-Evaluation_of_organoleptic_36-37.pdf | 481,54 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2021_Dalievska_D_Y-Evaluation_of_organoleptic_36-37.djvu | 23,86 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2021_Dalievska_D_Y-Evaluation_of_organoleptic_36-37__COVER.png | 448,01 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi