Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35445
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Далєвська, Діана Ярославівна | - |
dc.contributor.author | Покотило, О. С. | - |
dc.contributor.author | Dalievska, D. Y. | - |
dc.contributor.author | Pokotylo, O. S. | - |
dc.coverage.temporal | 20-21 травня 2021 року | - |
dc.coverage.temporal | 20-21 May 2021 | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-23T15:52:46Z | - |
dc.date.available | 2021-06-23T15:52:46Z | - |
dc.date.created | 2021-05-20 | - |
dc.date.issued | 2021-05-20 | - |
dc.identifier.citation | Далєвська Д. Я. Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберігання / Д. Я. Далєвська, О. С. Покотило // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 36–37. — (Вода і харчова промисловість). | - |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-17-7 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35445 | - |
dc.format.extent | 36-37 | - |
dc.language.iso | uk | - |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | - |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | - |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 | - |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 | - |
dc.title | Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберігання | - |
dc.title.alternative | Evaluation of organoleptic parameters of kefir with theaddition of biologically active iodine during storage | - |
dc.type | Conference Abstract | - |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | - |
dc.coverage.placename | Ternopil | - |
dc.format.pages | 2 | - |
dc.subject.udc | 637.138 | - |
dc.identifier.citationen | Dalievska D. Y., Pokotylo O. S. (2021) Otsinka orhanoleptychnykh pokaznykiv kefiru z dodavanniam biolohichno aktyvnoho yodu v protsesi zberihannia [Evaluation of organoleptic parameters of kefir with theaddition of biologically active iodine during storage]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 36-37 [in Ukrainian]. | - |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | - |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | - |
dc.citation.spage | 36 | - |
dc.citation.epage | 37 | - |
dc.citation.conference | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | - |
Występuje w kolekcjach: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Dalievska_D_Y-Evaluation_of_organoleptic_36-37.pdf | 481,54 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2021_Dalievska_D_Y-Evaluation_of_organoleptic_36-37.djvu | 23,86 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2021_Dalievska_D_Y-Evaluation_of_organoleptic_36-37__COVER.png | 448,01 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi