Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35445

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorДалєвська, Діана Ярославівна-
dc.contributor.authorПокотило, О. С.-
dc.contributor.authorDalievska, D. Y.-
dc.contributor.authorPokotylo, O. S.-
dc.coverage.temporal20-21 травня 2021 року-
dc.coverage.temporal20-21 May 2021-
dc.date.accessioned2021-06-23T15:52:46Z-
dc.date.available2021-06-23T15:52:46Z-
dc.date.created2021-05-20-
dc.date.issued2021-05-20-
dc.identifier.citationДалєвська Д. Я. Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберігання / Д. Я. Далєвська, О. С. Покотило // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 36–37. — (Вода і харчова промисловість).-
dc.identifier.isbn978-617-7875-17-7-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35445-
dc.format.extent36-37-
dc.language.isouk-
dc.publisherФОП Паляниця В. А.-
dc.publisherPE Palianytsia V. A.-
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021-
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021-
dc.titleОцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберігання-
dc.title.alternativeEvaluation of organoleptic parameters of kefir with theaddition of biologically active iodine during storage-
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages2-
dc.subject.udc637.138-
dc.identifier.citationenDalievska D. Y., Pokotylo O. S. (2021) Otsinka orhanoleptychnykh pokaznykiv kefiru z dodavanniam biolohichno aktyvnoho yodu v protsesi zberihannia [Evaluation of organoleptic parameters of kefir with theaddition of biologically active iodine during storage]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 36-37 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна-
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“-
dc.citation.spage36-
dc.citation.epage37-
dc.citation.conferenceⅠ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“-
Występuje w kolekcjach:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi