Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35438
Tytuł: | Дослідження активності житньо-пшеничної закваски з екстрактом базиліку |
Inne tytuły: | Study of activity of rye-wheat yeast with basil extract |
Authors: | Хмеляр, Антон Кухтин, Микола Дмитрович Khmelyar, Anton Kukhtyn, Mykola |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Хмеляр А. Дослідження активності житньо-пшеничної закваски з екстрактом базиліку / Антон Хмеляр, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 30. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Khmelyar A., Kukhtyn M. (2021) Doslidzhennia aktyvnosti zhytno-pshenychnoi zakvasky z ekstraktom bazyliku [Study of activity of rye-wheat yeast with basil extract]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 30 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Data wydania: | 20-maj-2021 |
Date of entry: | 23-cze-2021 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
UDC: | 664 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 30 |
Główna strona: | 30 |
Strona końcowa: | 30 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35438 |
ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Іоргачова К. Г., Лебеденко Т. Є. Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок. Kиїв: Прес, 2015. 464 с. 2. Mykola Kukhtyn, Olena Vichko, Yulia Horyuk, Olga Shved, Volodymyr Novikov (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of Food Science and Technology, 55 (1), 252–257. |
References: | 1. Iorhachova K. H., Lebedenko T. Ye. Khlibobulochni vyroby ozdorovchoho pryznachennia z vykorystanniam fitodobavok. Kyiv: Pres, 2015. 464 p. 2. Mykola Kukhtyn, Olena Vichko, Yulia Horyuk, Olga Shved, Volodymyr Novikov (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of Food Science and Technology, 55 (1), 252–257. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Khmelyar_A-Study_of_activity_of_rye_wheat_30.pdf | 273,22 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2021_Khmelyar_A-Study_of_activity_of_rye_wheat_30.djvu | 20,6 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2021_Khmelyar_A-Study_of_activity_of_rye_wheat_30__COVER.png | 473,75 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi