Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35438
| Teitl: | Дослідження активності житньо-пшеничної закваски з екстрактом базиліку |
| Teitlau Eraill: | Study of activity of rye-wheat yeast with basil extract |
| Awduron: | Хмеляр, Антон Кухтин, Микола Дмитрович Khmelyar, Anton Kukhtyn, Mykola |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Хмеляр А. Дослідження активності житньо-пшеничної закваски з екстрактом базиліку / Антон Хмеляр, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 30. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description (International): | Khmelyar A., Kukhtyn M. (2021) Doslidzhennia aktyvnosti zhytno-pshenychnoi zakvasky z ekstraktom bazyliku [Study of activity of rye-wheat yeast with basil extract]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 30 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
| Conference/Event: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Dyddiad Cyhoeddi: | 20-May-2021 |
| Date of entry: | 23-Jun-2021 |
| Cyhoeddwr: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 30 |
| Start page: | 30 |
| End page: | 30 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35438 |
| ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
| References (Ukraine): | 1. Іоргачова К. Г., Лебеденко Т. Є. Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок. Kиїв: Прес, 2015. 464 с. 2. Mykola Kukhtyn, Olena Vichko, Yulia Horyuk, Olga Shved, Volodymyr Novikov (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of Food Science and Technology, 55 (1), 252–257. |
| References (International): | 1. Iorhachova K. H., Lebedenko T. Ye. Khlibobulochni vyroby ozdorovchoho pryznachennia z vykorystanniam fitodobavok. Kyiv: Pres, 2015. 464 p. 2. Mykola Kukhtyn, Olena Vichko, Yulia Horyuk, Olga Shved, Volodymyr Novikov (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of Food Science and Technology, 55 (1), 252–257. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Ymddengys yng Nghasgliadau: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
| Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2021_Khmelyar_A-Study_of_activity_of_rye_wheat_30.pdf | 273,22 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
| MNTK_2021_Khmelyar_A-Study_of_activity_of_rye_wheat_30.djvu | 20,6 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
| MNTK_2021_Khmelyar_A-Study_of_activity_of_rye_wheat_30__COVER.png | 473,75 kB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.