Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35438
Title: | Дослідження активності житньо-пшеничної закваски з екстрактом базиліку |
Other Titles: | Study of activity of rye-wheat yeast with basil extract |
Authors: | Хмеляр, Антон Кухтин, Микола Дмитрович Khmelyar, Anton Kukhtyn, Mykola |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Хмеляр А. Дослідження активності житньо-пшеничної закваски з екстрактом базиліку / Антон Хмеляр, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 30. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Khmelyar A., Kukhtyn M. (2021) Doslidzhennia aktyvnosti zhytno-pshenychnoi zakvasky z ekstraktom bazyliku [Study of activity of rye-wheat yeast with basil extract]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 30 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
Conference/Event: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Issue Date: | 20-Μαΐ-2021 |
Date of entry: | 23-Ιου-2021 |
Publisher: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 30 |
Start page: | 30 |
End page: | 30 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35438 |
ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
References (Ukraine): | 1. Іоргачова К. Г., Лебеденко Т. Є. Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок. Kиїв: Прес, 2015. 464 с. 2. Mykola Kukhtyn, Olena Vichko, Yulia Horyuk, Olga Shved, Volodymyr Novikov (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of Food Science and Technology, 55 (1), 252–257. |
References (International): | 1. Iorhachova K. H., Lebedenko T. Ye. Khlibobulochni vyroby ozdorovchoho pryznachennia z vykorystanniam fitodobavok. Kyiv: Pres, 2015. 464 p. 2. Mykola Kukhtyn, Olena Vichko, Yulia Horyuk, Olga Shved, Volodymyr Novikov (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of Food Science and Technology, 55 (1), 252–257. |
Content type: | Conference Abstract |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Khmelyar_A-Study_of_activity_of_rye_wheat_30.pdf | 273,22 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
MNTK_2021_Khmelyar_A-Study_of_activity_of_rye_wheat_30.djvu | 20,6 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
MNTK_2021_Khmelyar_A-Study_of_activity_of_rye_wheat_30__COVER.png | 473,75 kB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα