Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-22 зі 22 (час пошуку: 0.024 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Особливості організації процесу управління ризиками на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі кафе «Лабірин»)Коваленко, Артем Сергійович; Kovalenko, Artem
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Удосконалення діяльності підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах господарювання (на прикладі бару-ресторану «Graf Palace»)Давкшо, Іванна Віталіївна; Davksho, Ivanna
Bachelor Thesisчер-202319-чер-2023Впровадження елементів концепції сталого розвитку в закладі індустрії гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Avalon Palace»)Будна, Юлія Андріївна; Budna, Yuliia
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Сучасні тренди в закладах ресторанного господарства та перспективи їх використання (на прикладі ресторану «36По»)Бачуріна, Анастасія Ігорівна; Bachurina, Anastasiia
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Інноваційні напрями забезпечення розвитку підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Савчук, Катерина Сергіївна; Savchuk, Catherine
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada»)Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Розвиток корпоративної культури підприємств індустрії гостинності (на прикладі готелю «Інтурист-Закарпаття»)Коцюруба, Анастасія Володимирівна; Kotsyuruba, Anastasia
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023«Удосконалення системи управління якістю послуг закладу готельного типу (на прикладі ТОРП «Сервісно-туристичний комплекс «РУТА»)Березна, Ольга Миколаївна; Berezna, Olha
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023«Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта»)Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023«Удосконалення стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Містер Чарлі»)»Кернаджук, Петро Михайлович; Kernadzhuk, Petro
Bachelor Thesisчер-202323-чер-2023Удосконалення системи надання послуг у закладі індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Готель «Дніпро»)Янч, Ольга Володимирівна; Yanch, Olha
Bachelor Thesisчер-202323-чер-2023Управління якістю надання послуг на підприємстві (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Шепеть, Вероніка Михайлівна; Shepet, Veronika
Bachelor Thesisчер-202323-чер-2023«Шляхи підвищення інноваційної активності в індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Готель «Поділля»)Мартинова, Діана Юріївна; Martynova, Diana
Bachelor Thesisчер-202323-чер-2023Вдосконалення анімаційних послуг готельного підприємства (на прикладі ПрАТ «Готель Україна»)Днесь, Юлія Володимирівна; Dnes, Yuliia
Bachelor Thesisчер-202322-чер-2023Удосконалення системи менеджменту підприємства готельно- ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК Гетьман»)Сякалюк, Ілона Дмитрівна; Siakaliuk, Ilona
Bachelor Thesisгру-202326-гру-2023Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан)Сушко, Анжеліка Андріївна; Sushko, Anzhelika
Bachelor Thesisчер-202320-лип-2023Формування маркетингового комплексу сучасного ресторану в умовах невизначе ності зовнішнього середовища (на прикладі ресторану « Автопорт »)Олексій, Вікторія Христина Василівна; Oleksii, Viktoriia Khrystyna
Bachelor Thesisгру-202327-гру-2023«Удосконалення управління системою надання готельних послуг з метою підвищення лояльності клієнтів (на прикладі ТОВ «Готельний комплекс «Глобус»)»Цикалюк, Надія Віталіївна; Tsykaliuk, Nadiia
Bachelor Thesisгру-202325-січ-2024Формування системи управління інновацйним розвитком підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)Семчишин, Єлизавета Ігорівна; Semchyshyn, Elizaveta
Bachelor Thesisчер-202320-лип-2023Напрями впливу на конкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності (на прикладі готельного хостелу “У Поттера”)Хачатрян, Девід Самвелович; Khachatryan, Devid Samvelovych
Bachelor Thesisчер-202320-лип-2023Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”)Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan
Bachelor Thesisчер-202320-лип-2023Організаційно-економічні засади використання інноваційного потенціалу підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)Сонгінас, Віталіна Віталіївна; Songinas, Vitalina
Результати 1-22 зі 22 (час пошуку: 0.024 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі