Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8 (час пошуку: 0.013 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Удосконалення сервісно-виробничого процесу закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Черчіль» (W.Churchill)Дзьоник, Софія Віталіївна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Підвищення конкурентоспроможності й якості продукції та надання послуг підприємства готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК «Гетьман»)Буняк, Марія Романівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Упровадження інновацій на підприємстві ресторанного типу (на прикладі ресторану «Оскар»)Бучко, Володимир Володимирович
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Якість і культура обслуговування у підприємтсвах ресторанного господарства (на прикладі Lounge bar “Za Sklom ”)Бойко, Аліна Юріївна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Напрями розвитку менеджменту якості підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)Папура, Марія Василівна
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023«Удосконалення системи управління якістю послуг закладу готельного типу (на прикладі ТОРП «Сервісно-туристичний комплекс «РУТА»)Березна, Ольга Миколаївна; Berezna, Olha
Bachelor Thesisчер-202323-чер-2023Удосконалення системи надання послуг у закладі індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Готель «Дніпро»)Янч, Ольга Володимирівна; Yanch, Olha
Bachelor Thesisчер-202323-чер-2023Управління якістю надання послуг на підприємстві (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Шепеть, Вероніка Михайлівна; Shepet, Veronika