Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34640
Tytuł: | Використання імбиру для збагачення молочних продуктів |
Inne tytuły: | Ginger usage for dairy products enrichment |
Authors: | Ракоча, О. М. Циб, Х. Сторож, Л. А. Rakocha, O. M. Tsyb, Kh. Storozh, L. A. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Ракоча О. М. Використання імбиру для збагачення молочних продуктів / О. М. Ракоча, Х. Циб, Л. А. Сторож // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 154. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Rakocha O. M., Tsyb Kh., Storozh L. A. (2020) Vykorystannia imbyru dlia zbahachennia molochnykh produktiv [Ginger usage for dairy products enrichment]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 154 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 |
Konferencja/wydarzenie: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Tom: | 2 |
Data wydania: | 25-lis-2020 |
Date of entry: | 24-mar-2021 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 25-26 листопада 2020 року 25-26 November 2020 |
UDC: | 637.1 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 154 |
Główna strona: | 154 |
Strona końcowa: | 154 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34640 |
ISBN: | 978-966-305-112-3 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Rakocha_O_M-Ginger_usage_for_dairy_products_154.pdf | 154,53 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
AZST_2020v2_Rakocha_O_M-Ginger_usage_for_dairy_products_154.djvu | 17,95 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
AZST_2020v2_Rakocha_O_M-Ginger_usage_for_dairy_products_154__COVER.png | 1,38 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi