Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34640
Títol: | Використання імбиру для збагачення молочних продуктів |
Altres títols: | Ginger usage for dairy products enrichment |
Autor: | Ракоча, О. М. Циб, Х. Сторож, Л. А. Rakocha, O. M. Tsyb, Kh. Storozh, L. A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Ракоча О. М. Використання імбиру для збагачення молочних продуктів / О. М. Ракоча, Х. Циб, Л. А. Сторож // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 154. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Rakocha O. M., Tsyb Kh., Storozh L. A. (2020) Vykorystannia imbyru dlia zbahachennia molochnykh produktiv [Ginger usage for dairy products enrichment]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 154 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 |
Conference/Event: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 2 |
Data de publicació: | 25-de -2020 |
Date of entry: | 24-de -2021 |
Editorial: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 листопада 2020 року 25-26 November 2020 |
UDC: | 637.1 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 154 |
Start page: | 154 |
End page: | 154 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34640 |
ISBN: | 978-966-305-112-3 |
Content type: | Conference Abstract |
Apareix a les col·leccions: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Rakocha_O_M-Ginger_usage_for_dairy_products_154.pdf | 154,53 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
AZST_2020v2_Rakocha_O_M-Ginger_usage_for_dairy_products_154.djvu | 17,95 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
AZST_2020v2_Rakocha_O_M-Ginger_usage_for_dairy_products_154__COVER.png | 1,38 MB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.