Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34640
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ракоча, О. М. | |
dc.contributor.author | Циб, Х. | |
dc.contributor.author | Сторож, Л. А. | |
dc.contributor.author | Rakocha, O. M. | |
dc.contributor.author | Tsyb, Kh. | |
dc.contributor.author | Storozh, L. A. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 листопада 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 25-26 November 2020 | |
dc.date.accessioned | 2021-03-24T15:58:51Z | - |
dc.date.available | 2021-03-24T15:58:51Z | - |
dc.date.created | 2020-11-25 | |
dc.date.issued | 2020-11-25 | |
dc.identifier.citation | Ракоча О. М. Використання імбиру для збагачення молочних продуктів / О. М. Ракоча, Х. Циб, Л. А. Сторож // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 154. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-112-3 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34640 | - |
dc.format.extent | 154 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 | |
dc.relation.ispartof | Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 | |
dc.title | Використання імбиру для збагачення молочних продуктів | |
dc.title.alternative | Ginger usage for dairy products enrichment | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.1 | |
dc.identifier.citationen | Rakocha O. M., Tsyb Kh., Storozh L. A. (2020) Vykorystannia imbyru dlia zbahachennia molochnykh produktiv [Ginger usage for dairy products enrichment]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 154 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 2 | |
dc.citation.spage | 154 | |
dc.citation.epage | 154 | |
dc.citation.conference | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Rakocha_O_M-Ginger_usage_for_dairy_products_154.pdf | 154,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
AZST_2020v2_Rakocha_O_M-Ginger_usage_for_dairy_products_154.djvu | 17,95 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
AZST_2020v2_Rakocha_O_M-Ginger_usage_for_dairy_products_154__COVER.png | 1,38 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.