กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34640
| ชื่อเรื่อง: | Використання імбиру для збагачення молочних продуктів |
| ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Ginger usage for dairy products enrichment |
| ผู้แต่ง: | Ракоча, О. М. Циб, Х. Сторож, Л. А. Rakocha, O. M. Tsyb, Kh. Storozh, L. A. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Ракоча О. М. Використання імбиру для збагачення молочних продуктів / О. М. Ракоча, Х. Циб, Л. А. Сторож // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 154. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Rakocha O. M., Tsyb Kh., Storozh L. A. (2020) Vykorystannia imbyru dlia zbahachennia molochnykh produktiv [Ginger usage for dairy products enrichment]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 154 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 |
| Conference/Event: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Volume: | 2 |
| วันที่เผยแพร่: | 25-พฤศ-2020 |
| Date of entry: | 24-มีน-2021 |
| สำนักพิมพ์: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25-26 листопада 2020 року 25-26 November 2020 |
| UDC: | 637.1 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 154 |
| Start page: | 154 |
| End page: | 154 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34640 |
| ISBN: | 978-966-305-112-3 |
| Content type: | Conference Abstract |
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| AZST_2020v2_Rakocha_O_M-Ginger_usage_for_dairy_products_154.pdf | 154,53 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
| AZST_2020v2_Rakocha_O_M-Ginger_usage_for_dairy_products_154.djvu | 17,95 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
| AZST_2020v2_Rakocha_O_M-Ginger_usage_for_dairy_products_154__COVER.png | 1,38 MB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น