Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34632
Tytuł: | Вплив вживання хлібу на організм людини |
Inne tytuły: | The effect of bread consumption on the human body |
Authors: | Добощук, Ю. М. Doboshchuk, Y. M. |
Akcesoria: | Тернoпільський націoнальний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Добощук Ю. М. Вплив вживання хлібу на організм людини / Ю. М. Добощук // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 147. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Doboshchuk Y. M. (2020) Vplyv vzhyvannia khlibu na orhanizm liudyny [The effect of bread consumption on the human body]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 147 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 |
Konferencja/wydarzenie: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Tom: | 2 |
Data wydania: | 25-lis-2020 |
Date of entry: | 24-mar-2021 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 25-26 листопада 2020 року 25-26 November 2020 |
UDC: | 664.643.1 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 147 |
Główna strona: | 147 |
Strona końcowa: | 147 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34632 |
ISBN: | 978-966-305-112-3 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_147.pdf | 153,11 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
AZST_2020v2_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_147.djvu | 16,35 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
AZST_2020v2_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_147__COVER.png | 417,98 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi