Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34632
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Добощук, Ю. М. | |
dc.contributor.author | Doboshchuk, Y. M. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 листопада 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 25-26 November 2020 | |
dc.date.accessioned | 2021-03-24T15:58:50Z | - |
dc.date.available | 2021-03-24T15:58:50Z | - |
dc.date.created | 2020-11-25 | |
dc.date.issued | 2020-11-25 | |
dc.identifier.citation | Добощук Ю. М. Вплив вживання хлібу на організм людини / Ю. М. Добощук // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 147. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-112-3 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34632 | - |
dc.format.extent | 147 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 | |
dc.relation.ispartof | Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 | |
dc.title | Вплив вживання хлібу на організм людини | |
dc.title.alternative | The effect of bread consumption on the human body | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.643.1 | |
dc.identifier.citationen | Doboshchuk Y. M. (2020) Vplyv vzhyvannia khlibu na orhanizm liudyny [The effect of bread consumption on the human body]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 147 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернoпільський націoнальний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 2 | |
dc.citation.spage | 147 | |
dc.citation.epage | 147 | |
dc.citation.conference | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_147.pdf | 153,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
AZST_2020v2_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_147.djvu | 16,35 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
AZST_2020v2_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_147__COVER.png | 417,98 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.