Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34632
Teitl: | Вплив вживання хлібу на організм людини |
Teitlau Eraill: | The effect of bread consumption on the human body |
Awduron: | Добощук, Ю. М. Doboshchuk, Y. M. |
Affiliation: | Тернoпільський націoнальний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Добощук Ю. М. Вплив вживання хлібу на організм людини / Ю. М. Добощук // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 147. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Doboshchuk Y. M. (2020) Vplyv vzhyvannia khlibu na orhanizm liudyny [The effect of bread consumption on the human body]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 147 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 |
Conference/Event: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 2 |
Dyddiad Cyhoeddi: | 25-Nov-2020 |
Date of entry: | 24-Mar-2021 |
Cyhoeddwr: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 листопада 2020 року 25-26 November 2020 |
UDC: | 664.643.1 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 147 |
Start page: | 147 |
End page: | 147 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34632 |
ISBN: | 978-966-305-112-3 |
Content type: | Conference Abstract |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_147.pdf | 153,11 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
AZST_2020v2_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_147.djvu | 16,35 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
AZST_2020v2_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_147__COVER.png | 417,98 kB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.