Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34632
Назва: | Вплив вживання хлібу на організм людини |
Інші назви: | The effect of bread consumption on the human body |
Автори: | Добощук, Ю. М. Doboshchuk, Y. M. |
Приналежність: | Тернoпільський націoнальний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Добощук Ю. М. Вплив вживання хлібу на організм людини / Ю. М. Добощук // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 147. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Doboshchuk Y. M. (2020) Vplyv vzhyvannia khlibu na orhanizm liudyny [The effect of bread consumption on the human body]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 147 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 |
Конференція/захід: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 2 |
Дата публікації: | 25-лис-2020 |
Дата внесення: | 24-бер-2021 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 листопада 2020 року 25-26 November 2020 |
УДК: | 664.643.1 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 147 |
Початкова сторінка: | 147 |
Кінцева сторінка: | 147 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34632 |
ISBN: | 978-966-305-112-3 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_147.pdf | 153,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
AZST_2020v2_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_147.djvu | 16,35 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
AZST_2020v2_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_147__COVER.png | 417,98 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.