Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34632
| Заглавие: | Вплив вживання хлібу на організм людини |
| Други Заглавия: | The effect of bread consumption on the human body |
| Автори: | Добощук, Ю. М. Doboshchuk, Y. M. |
| Affiliation: | Тернoпільський націoнальний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Добощук Ю. М. Вплив вживання хлібу на організм людини / Ю. М. Добощук // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 147. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Doboshchuk Y. M. (2020) Vplyv vzhyvannia khlibu na orhanizm liudyny [The effect of bread consumption on the human body]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 147 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 |
| Conference/Event: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Volume: | 2 |
| Дата на Публикуване: | 25-Ное-2020 |
| Date of entry: | 24-Мар-2021 |
| Издател: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25-26 листопада 2020 року 25-26 November 2020 |
| UDC: | 664.643.1 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 147 |
| Start page: | 147 |
| End page: | 147 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34632 |
| ISBN: | 978-966-305-112-3 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Показва се в Колекции: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| AZST_2020v2_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_147.pdf | 153,11 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| AZST_2020v2_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_147.djvu | 16,35 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| AZST_2020v2_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_147__COVER.png | 417,98 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.