Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34453
Заглавие: Сутність поняття та історичний розвиток конс’юмеризму
Автори: Бурліцька, Оксана Петрівна
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Бурліцька О. П. Сутність поняття та історичний розвиток конс’юмеризму / О. П. Бурліцька // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. - Хмельницький, 2020, № 5 (286). - С. 49-52.
Journal/Collection: Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки.
Дата на Публикуване: 2020
Date of entry: 11-Мар-2021
Издател: Хмельницький національний університет
Country (code): UA
Place of the edition/event: Хмельницький національний університет
UDC: 338.439
Ключови Думи: конс'юмеризм
виробник
товар
споживач
поведінка споживача
права споживача
Page range: 49-52
Резюме: Стаття присвячена оцінці діяльності споживчих організацій та більш широких груп споживачів, які в суспільній свідомості визначаються як конс'юмеризм. Проведено аналіз історичної ретроспективи конс'юмеризму та основних напрямків його діяльності на сьогоднішній день. Стверджується, конс'юмеризм як перспективний та найбільш актуальний рух на захист споживачів направлений на врегулювання відносин між продавцем і покупцем як на державному так і громадському рівнях.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34453
Copyright owner: © Бурліцька О.П., 2020
References (Ukraine): Поведение потребителей / Джеймс Ф. Энджел, Роджер Д. Блэкуэл, Пол У. Миниард.- 10-е изд.- СПб, 2007.-944 с.
Гантер Б. Типы потребителей. Введение в психографику / Б. Гантер, А.Ферихам [Перевод с англ. Н. Качанова, Л.Царук]. - СПб: Питер, 2001.-298
Прокопенко О.В. Поведінка споживачів: навч. посібник/ О.В. Прокопенко, М.Ю.Троян.-К.:Центр учбової літератури, 2008.-176с.
Content type: Article
Показва се в Колекции:Наукові публікації працівників кафедри промислового маркетингу

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
1.pdf1,39 MBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти