Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34453
Назва: Сутність поняття та історичний розвиток конс’юмеризму
Автори: Бурліцька, Оксана Петрівна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Бурліцька О. П. Сутність поняття та історичний розвиток конс’юмеризму / О. П. Бурліцька // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. - Хмельницький, 2020, № 5 (286). - С. 49-52.
Журнал/збірник: Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 11-бер-2021
Видавництво: Хмельницький національний університет
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Хмельницький національний університет
УДК: 338.439
Теми: конс'юмеризм
виробник
товар
споживач
поведінка споживача
права споживача
Діапазон сторінок: 49-52
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена оцінці діяльності споживчих організацій та більш широких груп споживачів, які в суспільній свідомості визначаються як конс'юмеризм. Проведено аналіз історичної ретроспективи конс'юмеризму та основних напрямків його діяльності на сьогоднішній день. Стверджується, конс'юмеризм як перспективний та найбільш актуальний рух на захист споживачів направлений на врегулювання відносин між продавцем і покупцем як на державному так і громадському рівнях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34453
Власник авторського права: © Бурліцька О.П., 2020
Перелік літератури: Поведение потребителей / Джеймс Ф. Энджел, Роджер Д. Блэкуэл, Пол У. Миниард.- 10-е изд.- СПб, 2007.-944 с.
Гантер Б. Типы потребителей. Введение в психографику / Б. Гантер, А.Ферихам [Перевод с англ. Н. Качанова, Л.Царук]. - СПб: Питер, 2001.-298
Прокопенко О.В. Поведінка споживачів: навч. посібник/ О.В. Прокопенко, М.Ю.Троян.-К.:Центр учбової літератури, 2008.-176с.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри промислового маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf1,39 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора