Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32369
Tittel: | Дослідженя кінетики процесу промивання казеїну |
Alternative titler: | Research cinetics washings of casein |
Authors: | Вітенько, Тетяна Миколаївна Гащин, Ольга Романівна Vitenko, T. Gaschin, O. |
Affiliation: | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Вітенько Т. М. Дослідженя кінетики процесу промивання казеїну / Вітенько Т., Гащин О. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2004. — Том 9. — № 3. — С. 146–151. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Vitenko T., Gaschin O. (2004) Doslidzhenia kinetyky protsesu promyvannia kazeinu [Research cinetics washings of casein]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 9, no 3, pp. 146-151 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Вісник Тернопільського державного технічного університету, 3 (9), 2004 Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 3 (9), 2004 |
Journal/Collection: | Вісник Тернопільського державного технічного університету |
Issue: | 3 |
Volume: | 9 |
Utgivelsesdato: | 28-des-2004 |
Submitted date: | 18-mar-2004 |
Date of entry: | 27-aug-2020 |
Forlag: | ТДТУ TSTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
UDC: | 637. 147. 2 |
Number of pages: | 6 |
Page range: | 146-151 |
Start page: | 146 |
End page: | 151 |
Abstrakt: | В роботі проаналізовано основні технологічні процеси, що впливають на якість казеїну, описано недоліки, що виникають внаслідок його неякісного промивання, подано результати теоретичних і експериментальних досліджень кінетики процесу, встановлено величини коефіцієнтів дифузії та кінетичних параметрів процесу. The article is written by basic technological operations wich influence the quality of casein. The qualitative lacks of arrising its insufficient washing are separately considered. The paper are presented the results of theoretical and experimental rezearches of kinetics in washing process of casein. There were determined the quantity of factors of diffusion and kinetic parameters of process. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32369 |
ISSN: | 1727-7108 |
References (Ukraine): | 1. Технология молока и молочных продуктов. Под ред. П.Ф. Дяченко, М.С. Коваленко. - М.: Высшая школа, 1974. – 446 с. 2. Г.А.Аксельруд. Масообмен в системе твёрдое тело – жидкость. – Львов: Издательство Львовского университета, 1970. – 185 с. 3. ГОСТ 3624-92 ”Молоко и молочные продукты, титриметические методы определения кислотности”. – 1994. – 11 с. 4. Козлов В.Н., Затирка А.Ф. Технология молочно-белковых продуктов. – К.:Урожай, 1988. – 168 с. |
References (International): | 1. Tekhnolohiia moloka i molochnykh produktov. ed. P.F. Diachenko, M.S. Kovalenko, M., Vysshaia shkola, 1974, 446 p. 2. H.A.Akselrud. Masoobmen v sisteme tverdoe telo – zhidkost, Lvov: Izdatelstvo Lvovskoho universiteta, 1970, 185 p. 3. HOST 3624-92 "Moloko i molochnye produkty, titrimeticheskie metody opredeleniia kislotnosti", 1994, 11 p. 4. Kozlov V.N., Zatirka A.F. Tekhnolohiia molochno-belkovykh produktov, K.:Urozhai, 1988, 168 p. |
Content type: | Article |
Vises i samlingene: | Вісник ТДТУ, 2004, том 9, № 3 |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
TSTUSJ_2004v9n3_Vitenko_T-Research_cinetics_washings_146-151.pdf | 214,68 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
TSTUSJ_2004v9n3_Vitenko_T-Research_cinetics_washings_146-151.djvu | 128,52 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
TSTUSJ_2004v9n3_Vitenko_T-Research_cinetics_washings_146-151__COVER.png | 414,03 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright