Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32369

Pealkiri: Дослідженя кінетики процесу промивання казеїну
Teised pealkirjad: Research cinetics washings of casein
Autor: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Гащин, Ольга Романівна
Vitenko, T.
Gaschin, O.
Affiliation: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Вітенько Т. М. Дослідженя кінетики процесу промивання казеїну / Вітенько Т., Гащин О. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2004. — Том 9. — № 3. — С. 146–151. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Vitenko T., Gaschin O. (2004) Doslidzhenia kinetyky protsesu promyvannia kazeinu [Research cinetics washings of casein]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 9, no 3, pp. 146-151 [in Ukrainian].
Is part of: Вісник Тернопільського державного технічного університету, 3 (9), 2004
Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 3 (9), 2004
Journal/Collection: Вісник Тернопільського державного технічного університету
Issue: 3
Volume: 9
Ilmumisaasta: 28-det-2004
Submitted date: 18-mär-2004
Date of entry: 27-aug-2020
Kirjastaja: ТДТУ
TSTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
UDC: 637. 147. 2
Number of pages: 6
Page range: 146-151
Start page: 146
End page: 151
Kokkuvõte: В роботі проаналізовано основні технологічні процеси, що впливають на якість казеїну, описано недоліки, що виникають внаслідок його неякісного промивання, подано результати теоретичних і експериментальних досліджень кінетики процесу, встановлено величини коефіцієнтів дифузії та кінетичних параметрів процесу.
The article is written by basic technological operations wich influence the quality of casein. The qualitative lacks of arrising its insufficient washing are separately considered. The paper are presented the results of theoretical and experimental rezearches of kinetics in washing process of casein. There were determined the quantity of factors of diffusion and kinetic parameters of process.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32369
ISSN: 1727-7108
References (Ukraine): 1. Технология молока и молочных продуктов. Под ред. П.Ф. Дяченко, М.С. Коваленко. - М.: Высшая школа, 1974. – 446 с.
2. Г.А.Аксельруд. Масообмен в системе твёрдое тело – жидкость. – Львов: Издательство Львовского университета, 1970. – 185 с.
3. ГОСТ 3624-92 ”Молоко и молочные продукты, титриметические методы определения кислотности”. – 1994. – 11 с.
4. Козлов В.Н., Затирка А.Ф. Технология молочно-белковых продуктов. – К.:Урожай, 1988. – 168 с.
References (International): 1. Tekhnolohiia moloka i molochnykh produktov. ed. P.F. Diachenko, M.S. Kovalenko, M., Vysshaia shkola, 1974, 446 p.
2. H.A.Akselrud. Masoobmen v sisteme tverdoe telo – zhidkost, Lvov: Izdatelstvo Lvovskoho universiteta, 1970, 185 p.
3. HOST 3624-92 "Moloko i molochnye produkty, titrimeticheskie metody opredeleniia kislotnosti", 1994, 11 p.
4. Kozlov V.N., Zatirka A.F. Tekhnolohiia molochno-belkovykh produktov, K.:Urozhai, 1988, 168 p.
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:Вісник ТДТУ, 2004, том 9, № 3



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.