Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32369

Назва: Дослідженя кінетики процесу промивання казеїну
Інші назви: Research cinetics washings of casein
Автори: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Гащин, Ольга Романівна
Vitenko, T.
Gaschin, O.
Приналежність: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Вітенько Т. М. Дослідженя кінетики процесу промивання казеїну / Вітенько Т., Гащин О. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2004. — Том 9. — № 3. — С. 146–151. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Vitenko T., Gaschin O. (2004) Doslidzhenia kinetyky protsesu promyvannia kazeinu [Research cinetics washings of casein]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 9, no 3, pp. 146-151 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Вісник Тернопільського державного технічного університету, 3 (9), 2004
Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 3 (9), 2004
Журнал/збірник: Вісник Тернопільського державного технічного університету
Випуск/№ : 3
Том: 9
Дата публікації: 28-гру-2004
Дата подання: 18-бер-2004
Дата внесення: 27-сер-2020
Видавництво: ТДТУ
TSTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
УДК: 637. 147. 2
Кількість сторінок: 6
Діапазон сторінок: 146-151
Початкова сторінка: 146
Кінцева сторінка: 151
Короткий огляд (реферат): В роботі проаналізовано основні технологічні процеси, що впливають на якість казеїну, описано недоліки, що виникають внаслідок його неякісного промивання, подано результати теоретичних і експериментальних досліджень кінетики процесу, встановлено величини коефіцієнтів дифузії та кінетичних параметрів процесу.
The article is written by basic technological operations wich influence the quality of casein. The qualitative lacks of arrising its insufficient washing are separately considered. The paper are presented the results of theoretical and experimental rezearches of kinetics in washing process of casein. There were determined the quantity of factors of diffusion and kinetic parameters of process.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32369
ISSN: 1727-7108
Перелік літератури: 1. Технология молока и молочных продуктов. Под ред. П.Ф. Дяченко, М.С. Коваленко. - М.: Высшая школа, 1974. – 446 с.
2. Г.А.Аксельруд. Масообмен в системе твёрдое тело – жидкость. – Львов: Издательство Львовского университета, 1970. – 185 с.
3. ГОСТ 3624-92 ”Молоко и молочные продукты, титриметические методы определения кислотности”. – 1994. – 11 с.
4. Козлов В.Н., Затирка А.Ф. Технология молочно-белковых продуктов. – К.:Урожай, 1988. – 168 с.
References: 1. Tekhnolohiia moloka i molochnykh produktov. ed. P.F. Diachenko, M.S. Kovalenko, M., Vysshaia shkola, 1974, 446 p.
2. H.A.Akselrud. Masoobmen v sisteme tverdoe telo – zhidkost, Lvov: Izdatelstvo Lvovskoho universiteta, 1970, 185 p.
3. HOST 3624-92 "Moloko i molochnye produkty, titrimeticheskie metody opredeleniia kislotnosti", 1994, 11 p.
4. Kozlov V.N., Zatirka A.F. Tekhnolohiia molochno-belkovykh produktov, K.:Urozhai, 1988, 168 p.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Вісник ТДТУ, 2004, том 9, № 3



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.