Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32369

Täiskirje
DC väliVäärtusKeel
dc.contributor.authorВітенько, Тетяна Миколаївна
dc.contributor.authorГащин, Ольга Романівна
dc.contributor.authorVitenko, T.
dc.contributor.authorGaschin, O.
dc.date.accessioned2020-08-27T11:35:04Z-
dc.date.available2020-08-27T11:35:04Z-
dc.date.created2004-12-28
dc.date.issued2004-12-28
dc.date.submitted2004-03-18
dc.identifier.citationВітенько Т. М. Дослідженя кінетики процесу промивання казеїну / Вітенько Т., Гащин О. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2004. — Том 9. — № 3. — С. 146–151. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
dc.identifier.issn1727-7108
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32369-
dc.description.abstractВ роботі проаналізовано основні технологічні процеси, що впливають на якість казеїну, описано недоліки, що виникають внаслідок його неякісного промивання, подано результати теоретичних і експериментальних досліджень кінетики процесу, встановлено величини коефіцієнтів дифузії та кінетичних параметрів процесу.
dc.description.abstractThe article is written by basic technological operations wich influence the quality of casein. The qualitative lacks of arrising its insufficient washing are separately considered. The paper are presented the results of theoretical and experimental rezearches of kinetics in washing process of casein. There were determined the quantity of factors of diffusion and kinetic parameters of process.
dc.format.extent146-151
dc.language.isouk
dc.publisherТДТУ
dc.publisherTSTU
dc.relation.ispartofВісник Тернопільського державного технічного університету, 3 (9), 2004
dc.relation.ispartofScientific Journal of the Ternopil State Technical University, 3 (9), 2004
dc.titleДослідженя кінетики процесу промивання казеїну
dc.title.alternativeResearch cinetics washings of casein
dc.typeArticle
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages6
dc.subject.udc637. 147. 2
dc.relation.references1. Технология молока и молочных продуктов. Под ред. П.Ф. Дяченко, М.С. Коваленко. - М.: Высшая школа, 1974. – 446 с.
dc.relation.references2. Г.А.Аксельруд. Масообмен в системе твёрдое тело – жидкость. – Львов: Издательство Львовского университета, 1970. – 185 с.
dc.relation.references3. ГОСТ 3624-92 ”Молоко и молочные продукты, титриметические методы определения кислотности”. – 1994. – 11 с.
dc.relation.references4. Козлов В.Н., Затирка А.Ф. Технология молочно-белковых продуктов. – К.:Урожай, 1988. – 168 с.
dc.relation.referencesen1. Tekhnolohiia moloka i molochnykh produktov. ed. P.F. Diachenko, M.S. Kovalenko, M., Vysshaia shkola, 1974, 446 p.
dc.relation.referencesen2. H.A.Akselrud. Masoobmen v sisteme tverdoe telo – zhidkost, Lvov: Izdatelstvo Lvovskoho universiteta, 1970, 185 p.
dc.relation.referencesen3. HOST 3624-92 "Moloko i molochnye produkty, titrimeticheskie metody opredeleniia kislotnosti", 1994, 11 p.
dc.relation.referencesen4. Kozlov V.N., Zatirka A.F. Tekhnolohiia molochno-belkovykh produktov, K.:Urozhai, 1988, 168 p.
dc.identifier.citationenVitenko T., Gaschin O. (2004) Doslidzhenia kinetyky protsesu promyvannia kazeinu [Research cinetics washings of casein]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 9, no 3, pp. 146-151 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleВісник Тернопільського державного технічного університету
dc.citation.volume9
dc.citation.issue3
dc.citation.spage146
dc.citation.epage151
Asub kollektsiooni(de)s:Вісник ТДТУ, 2004, том 9, № 3



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.