Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32369
Título: | Дослідженя кінетики процесу промивання казеїну |
Outros títulos: | Research cinetics washings of casein |
Authors: | Вітенько, Тетяна Миколаївна Гащин, Ольга Романівна Vitenko, T. Gaschin, O. |
Affiliation: | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Вітенько Т. М. Дослідженя кінетики процесу промивання казеїну / Вітенько Т., Гащин О. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2004. — Том 9. — № 3. — С. 146–151. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Vitenko T., Gaschin O. (2004) Doslidzhenia kinetyky protsesu promyvannia kazeinu [Research cinetics washings of casein]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 9, no 3, pp. 146-151 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Вісник Тернопільського державного технічного університету, 3 (9), 2004 Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 3 (9), 2004 |
Journal/Collection: | Вісник Тернопільського державного технічного університету |
Issue: | 3 |
Volume: | 9 |
Data de edición: | 28-Dec-2004 |
Submitted date: | 18-Mar-2004 |
Date of entry: | 27-Aug-2020 |
Editor: | ТДТУ TSTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
UDC: | 637. 147. 2 |
Number of pages: | 6 |
Page range: | 146-151 |
Start page: | 146 |
End page: | 151 |
Resumo: | В роботі проаналізовано основні технологічні процеси, що впливають на якість казеїну, описано недоліки, що виникають внаслідок його неякісного промивання, подано результати теоретичних і експериментальних досліджень кінетики процесу, встановлено величини коефіцієнтів дифузії та кінетичних параметрів процесу. The article is written by basic technological operations wich influence the quality of casein. The qualitative lacks of arrising its insufficient washing are separately considered. The paper are presented the results of theoretical and experimental rezearches of kinetics in washing process of casein. There were determined the quantity of factors of diffusion and kinetic parameters of process. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32369 |
ISSN: | 1727-7108 |
References (Ukraine): | 1. Технология молока и молочных продуктов. Под ред. П.Ф. Дяченко, М.С. Коваленко. - М.: Высшая школа, 1974. – 446 с. 2. Г.А.Аксельруд. Масообмен в системе твёрдое тело – жидкость. – Львов: Издательство Львовского университета, 1970. – 185 с. 3. ГОСТ 3624-92 ”Молоко и молочные продукты, титриметические методы определения кислотности”. – 1994. – 11 с. 4. Козлов В.Н., Затирка А.Ф. Технология молочно-белковых продуктов. – К.:Урожай, 1988. – 168 с. |
References (International): | 1. Tekhnolohiia moloka i molochnykh produktov. ed. P.F. Diachenko, M.S. Kovalenko, M., Vysshaia shkola, 1974, 446 p. 2. H.A.Akselrud. Masoobmen v sisteme tverdoe telo – zhidkost, Lvov: Izdatelstvo Lvovskoho universiteta, 1970, 185 p. 3. HOST 3624-92 "Moloko i molochnye produkty, titrimeticheskie metody opredeleniia kislotnosti", 1994, 11 p. 4. Kozlov V.N., Zatirka A.F. Tekhnolohiia molochno-belkovykh produktov, K.:Urozhai, 1988, 168 p. |
Content type: | Article |
Aparece nas Coleccións | Вісник ТДТУ, 2004, том 9, № 3 |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
TSTUSJ_2004v9n3_Vitenko_T-Research_cinetics_washings_146-151.pdf | 214,68 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
TSTUSJ_2004v9n3_Vitenko_T-Research_cinetics_washings_146-151.djvu | 128,52 kB | DjVu | Ver/abrir | |
TSTUSJ_2004v9n3_Vitenko_T-Research_cinetics_washings_146-151__COVER.png | 414,03 kB | image/png | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados