Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32369
Назва: | Дослідженя кінетики процесу промивання казеїну |
Інші назви: | Research cinetics washings of casein |
Автори: | Вітенько, Тетяна Миколаївна Гащин, Ольга Романівна Vitenko, T. Gaschin, O. |
Приналежність: | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Вітенько Т. М. Дослідженя кінетики процесу промивання казеїну / Вітенько Т., Гащин О. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2004. — Том 9. — № 3. — С. 146–151. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Vitenko T., Gaschin O. (2004) Doslidzhenia kinetyky protsesu promyvannia kazeinu [Research cinetics washings of casein]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 9, no 3, pp. 146-151 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Вісник Тернопільського державного технічного університету, 3 (9), 2004 Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 3 (9), 2004 |
Журнал/збірник: | Вісник Тернопільського державного технічного університету |
Випуск/№ : | 3 |
Том: | 9 |
Дата публікації: | 28-гру-2004 |
Дата подання: | 18-бер-2004 |
Дата внесення: | 27-сер-2020 |
Видавництво: | ТДТУ TSTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
УДК: | 637. 147. 2 |
Кількість сторінок: | 6 |
Діапазон сторінок: | 146-151 |
Початкова сторінка: | 146 |
Кінцева сторінка: | 151 |
Короткий огляд (реферат): | В роботі проаналізовано основні технологічні процеси, що впливають на якість казеїну, описано недоліки, що виникають внаслідок його неякісного промивання, подано результати теоретичних і експериментальних досліджень кінетики процесу, встановлено величини коефіцієнтів дифузії та кінетичних параметрів процесу. The article is written by basic technological operations wich influence the quality of casein. The qualitative lacks of arrising its insufficient washing are separately considered. The paper are presented the results of theoretical and experimental rezearches of kinetics in washing process of casein. There were determined the quantity of factors of diffusion and kinetic parameters of process. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32369 |
ISSN: | 1727-7108 |
Перелік літератури: | 1. Технология молока и молочных продуктов. Под ред. П.Ф. Дяченко, М.С. Коваленко. - М.: Высшая школа, 1974. – 446 с. 2. Г.А.Аксельруд. Масообмен в системе твёрдое тело – жидкость. – Львов: Издательство Львовского университета, 1970. – 185 с. 3. ГОСТ 3624-92 ”Молоко и молочные продукты, титриметические методы определения кислотности”. – 1994. – 11 с. 4. Козлов В.Н., Затирка А.Ф. Технология молочно-белковых продуктов. – К.:Урожай, 1988. – 168 с. |
References: | 1. Tekhnolohiia moloka i molochnykh produktov. ed. P.F. Diachenko, M.S. Kovalenko, M., Vysshaia shkola, 1974, 446 p. 2. H.A.Akselrud. Masoobmen v sisteme tverdoe telo – zhidkost, Lvov: Izdatelstvo Lvovskoho universiteta, 1970, 185 p. 3. HOST 3624-92 "Moloko i molochnye produkty, titrimeticheskie metody opredeleniia kislotnosti", 1994, 11 p. 4. Kozlov V.N., Zatirka A.F. Tekhnolohiia molochno-belkovykh produktov, K.:Urozhai, 1988, 168 p. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Вісник ТДТУ, 2004, том 9, № 3 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
TSTUSJ_2004v9n3_Vitenko_T-Research_cinetics_washings_146-151.pdf | 214,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
TSTUSJ_2004v9n3_Vitenko_T-Research_cinetics_washings_146-151.djvu | 128,52 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
TSTUSJ_2004v9n3_Vitenko_T-Research_cinetics_washings_146-151__COVER.png | 414,03 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.