Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31937
| Titel: | Особливості прояву індивідуальних властивостей учнів кулінарного профілю у процесі вивчення спецдисциплін в ЗПО |
| Övriga titlar: | Peculiarities of manufacturing of individual attributes of pupils of culinary profile in the process of studying special disciplines in EPE |
| Författare: | Коцюбенко, О. Kotsiubenko, O. |
| Affiliation: | Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Коцюбенко О. Особливості прояву індивідуальних властивостей учнів кулінарного профілю у процесі вивчення спецдисциплін в ЗПО / Коцюбенко О. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 159. — (Гуманітарні науки). |
| Bibliographic description (International): | Kotsiubenko O. (2020) Osoblyvosti proiavu indyvidualnykh vlastyvostei uchniv kulinarnoho profiliu u protsesi vyvchennia spetsdystsyplin v ZPO [Peculiarities of manufacturing of individual attributes of pupils of culinary profile in the process of studying special disciplines in EPE]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 159 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 |
| Conference/Event: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Utgivningsdatum: | 23-apr-2020 |
| Date of entry: | 4-jun-2020 |
| Utgivare: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 23-24 квітня 2020 року 23-25 April 2020 |
| UDC: | 37.091.31-059.1 [377.016 641.5] |
| Nyckelord: | індивідуальний підхід фахова підготовка individual approach professional training |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 159 |
| Start page: | 159 |
| End page: | 159 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31937 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
| References (Ukraine): | 1. Гуревич, К. М. Индивидуально-психологические особенности школьников / К. М. Гуревич. - М: Знание, 1988. - 80 с. |
| References (International): | 1. Hurevich, K. M. Individualno-psikholohicheskie osobennosti shkolnikov, K. M. Hurevich, M: Znanie, 1988, 80 p. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Samling: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| PGNAP_2020_Kotsiubenko_O-Peculiarities_of_manufacturing_159.pdf | 308,45 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
| PGNAP_2020_Kotsiubenko_O-Peculiarities_of_manufacturing_159.djvu | 23,17 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
| PGNAP_2020_Kotsiubenko_O-Peculiarities_of_manufacturing_159__COVER.png | 473,61 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!