Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31937
Titre: | Особливості прояву індивідуальних властивостей учнів кулінарного профілю у процесі вивчення спецдисциплін в ЗПО |
Autre(s) titre(s): | Peculiarities of manufacturing of individual attributes of pupils of culinary profile in the process of studying special disciplines in EPE |
Auteur(s): | Коцюбенко, О. Kotsiubenko, O. |
Affiliation: | Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Коцюбенко О. Особливості прояву індивідуальних властивостей учнів кулінарного профілю у процесі вивчення спецдисциплін в ЗПО / Коцюбенко О. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 159. — (Гуманітарні науки). |
Bibliographic description (International): | Kotsiubenko O. (2020) Osoblyvosti proiavu indyvidualnykh vlastyvostei uchniv kulinarnoho profiliu u protsesi vyvchennia spetsdystsyplin v ZPO [Peculiarities of manufacturing of individual attributes of pupils of culinary profile in the process of studying special disciplines in EPE]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 159 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 |
Conference/Event: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Date de publication: | 23-avr-2020 |
Date of entry: | 4-jui-2020 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 23-24 квітня 2020 року 23-25 April 2020 |
UDC: | 37.091.31-059.1 [377.016 641.5] |
Mots-clés: | індивідуальний підхід фахова підготовка individual approach professional training |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 159 |
Start page: | 159 |
End page: | 159 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31937 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
References (Ukraine): | 1. Гуревич, К. М. Индивидуально-психологические особенности школьников / К. М. Гуревич. - М: Знание, 1988. - 80 с. |
References (International): | 1. Hurevich, K. M. Individualno-psikholohicheskie osobennosti shkolnikov, K. M. Hurevich, M: Znanie, 1988, 80 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Collection(s) : | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Kotsiubenko_O-Peculiarities_of_manufacturing_159.pdf | 308,45 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
PGNAP_2020_Kotsiubenko_O-Peculiarities_of_manufacturing_159.djvu | 23,17 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
PGNAP_2020_Kotsiubenko_O-Peculiarities_of_manufacturing_159__COVER.png | 473,61 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.