霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31937
摰����漯敶�
DC ���� | ��� | 霂剛�� |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коцюбенко, О. | |
dc.contributor.author | Kotsiubenko, O. | |
dc.coverage.temporal | 23-24 квітня 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 23-25 April 2020 | |
dc.date.accessioned | 2020-06-04T07:36:01Z | - |
dc.date.available | 2020-06-04T07:36:01Z | - |
dc.date.created | 2020-04-23 | |
dc.date.issued | 2020-04-23 | |
dc.identifier.citation | Коцюбенко О. Особливості прояву індивідуальних властивостей учнів кулінарного профілю у процесі вивчення спецдисциплін в ЗПО / Коцюбенко О. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 159. — (Гуманітарні науки). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31937 | - |
dc.format.extent | 159 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 | |
dc.subject | індивідуальний підхід | |
dc.subject | фахова підготовка | |
dc.subject | individual approach | |
dc.subject | professional training | |
dc.title | Особливості прояву індивідуальних властивостей учнів кулінарного профілю у процесі вивчення спецдисциплін в ЗПО | |
dc.title.alternative | Peculiarities of manufacturing of individual attributes of pupils of culinary profile in the process of studying special disciplines in EPE | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 37.091.31-059.1 | |
dc.subject.udc | [377.016 | |
dc.subject.udc | 641.5] | |
dc.relation.references | 1. Гуревич, К. М. Индивидуально-психологические особенности школьников / К. М. Гуревич. - М: Знание, 1988. - 80 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Hurevich, K. M. Individualno-psikholohicheskie osobennosti shkolnikov, K. M. Hurevich, M: Znanie, 1988, 80 p. | |
dc.identifier.citationen | Kotsiubenko O. (2020) Osoblyvosti proiavu indyvidualnykh vlastyvostei uchniv kulinarnoho profiliu u protsesi vyvchennia spetsdystsyplin v ZPO [Peculiarities of manufacturing of individual attributes of pupils of culinary profile in the process of studying special disciplines in EPE]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 159 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини | |
dc.contributor.affiliation | Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 159 | |
dc.citation.epage | 159 | |
dc.citation.conference | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
�蝷箔����: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Kotsiubenko_O-Peculiarities_of_manufacturing_159.pdf | 308,45 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
PGNAP_2020_Kotsiubenko_O-Peculiarities_of_manufacturing_159.djvu | 23,17 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
PGNAP_2020_Kotsiubenko_O-Peculiarities_of_manufacturing_159__COVER.png | 473,61 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.