Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31937

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorКоцюбенко, О.
dc.contributor.authorKotsiubenko, O.
dc.coverage.temporal23-24 квітня 2020 року
dc.coverage.temporal23-25 April 2020
dc.date.accessioned2020-06-04T07:36:01Z-
dc.date.available2020-06-04T07:36:01Z-
dc.date.created2020-04-23
dc.date.issued2020-04-23
dc.identifier.citationКоцюбенко О. Особливості прояву індивідуальних властивостей учнів кулінарного профілю у процесі вивчення спецдисциплін в ЗПО / Коцюбенко О. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 159. — (Гуманітарні науки).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31937-
dc.format.extent159
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
dc.subjectіндивідуальний підхід
dc.subjectфахова підготовка
dc.subjectindividual approach
dc.subjectprofessional training
dc.titleОсобливості прояву індивідуальних властивостей учнів кулінарного профілю у процесі вивчення спецдисциплін в ЗПО
dc.title.alternativePeculiarities of manufacturing of individual attributes of pupils of culinary profile in the process of studying special disciplines in EPE
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc37.091.31-059.1
dc.subject.udc[377.016
dc.subject.udc641.5]
dc.relation.references1. Гуревич, К. М. Индивидуально-психологические особенности школьников / К. М. Гуревич. - М: Знание, 1988. - 80 с.
dc.relation.referencesen1. Hurevich, K. M. Individualno-psikholohicheskie osobennosti shkolnikov, K. M. Hurevich, M: Znanie, 1988, 80 p.
dc.identifier.citationenKotsiubenko O. (2020) Osoblyvosti proiavu indyvidualnykh vlastyvostei uchniv kulinarnoho profiliu u protsesi vyvchennia spetsdystsyplin v ZPO [Peculiarities of manufacturing of individual attributes of pupils of culinary profile in the process of studying special disciplines in EPE]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 159 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationУманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
dc.contributor.affiliationPavlo Tychyna Uman State Pedagogical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage159
dc.citation.epage159
dc.citation.conferenceⅢ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Występuje w kolekcjach:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi